The New School

Beatrice utvekslet til The New School vårsemestert 2017 som del av bachelorgraden i kultur og kommunikasjon.

Utsikt fra lesesalen

Hvorfor valgte du dette universitetet? 

Jeg valgte The New School pga: (1) deres rykte som et samfunnsengasjert universitet, (2) mange interessante fag, og (3) pga dens beliggenhet.

Hvilket fagfelt tok du emner innenfor?

Samfunnsfag

Hva var det beste med utvekslingsoppholdet? 

Det beste med utvekslingsoppholdet var det faglige utbyttet. The New School hadde mange interessante fag som var ledet av engasjerte og kunnskapsrike forelesere. Med færre studenter per emne (ca 15-20 elever), fikk man et nærere forhold til foreleser og student. Forelesninger var også satt opp slik at man i større grad skulle diskutere et tema, heller enn at foreleser underviste om en tekst.

Vil du anbefale andre studenter å velge dette universitetet? 

Ja, absolutt! Selv om det er en del skolepenger og en del papirarbeid for å få studentvisum i USA, var det verdt det.

Andre tips?

Skolepenger var mer enn forventet. Man betaler pr credit, pluss andre obligatoriske kostander. Nettsiden til UiO sier at skolepengene vil være rundt $6000. Jeg tok 12 credits og betalte totalt $7630. Avhengig av dollarkursen, så dekker ikke skolepenger fra lånekassen hele beløpet. Hvis det er noe fag man er spesielt interessert i å ta, anbefaler jeg at man tar kontakt med rådgiver på The New School så tidlig som mulig. Plassene på de mest populære fagene forsvinner fort

Publisert 2. des. 2019 09:48 - Sist endret 7. feb. 2020 16:35