Bestill lesesalsplass

Studenter ved UiO kan bestille lesesalsplasser, og andre læringsarealer som enheter ved UiO ønsker at studenter skal kunne bruke.

Bestille lesesalsplass i TP: Rombestilling

Logg på TP:Rombestilling

For å få opp valg om lesesalsplass må det være markert for "Plassbestilling".

Du kan spesifisere tidspunkt, område og bygning for å snevre inn søket, eller klikke på "Vis ledige rom" for å få opp alle lesesaler som er tilgjengelig for deg.

Bildet kan inneholde: tekst, linje, skrift, skjermbilde.

Er du student og ansatt?

Dersom du er student og ansatt må du også hake av for "Studentbestilling".

Bildet kan inneholde: tekst, blå, linje, skrift, skjermbilde.

Velg plass og bekreft

Før du får bestilt lesesalsplassen må du legge inn en beskrivelse, og velge hvilken plass du vil ha blant de som er ledige. Du kan også velge å bli tildelt en plass tilfeldig.

Trykk til sist på "Bekreft" for å gjennomføre bestillingen.

Bildet kan inneholde: tekst, linje, skjermbilde, font.

Kvittering

Det vil vises i Mine bestillinger i TP hvilken plass du har bestilt.

Bildet kan inneholde: tekst, font, linje.

Avbestille plass og avslutte påbegynt bestilling

• Bestillinger som ligger fram i tid kan du avbestille under Mine bestillinger.
  • Etter at tiden for bestillingen er påbegynt kan du avslutte bestillingen.

Bekrefte plass med QR-kode

Enkelte lesesaler vil ha krav om at du bekrefter plassen ved oppmøte. Dette gjøres ved å scanne en QR-kode du finner på plassen. Dersom du ikke bekrefter plassen din vil den bli automatisk avbestilt.

Begrensninger

• Antall dager frem i tid du kan bestille: 3
  • Hvor lang en bestilling kan være: 14 timer
  • Hvor mange fremtidige bestillinger du kan ha:
  • Hvor mange fremtidige timer bestilling du kan ha totalt: 20 timer
  • Det er ikke mulig med repeterende bestillinger.

Oversikt over rom og leseplasser i bruk

Du kan bruke denne oversikten til å se hvilke rom og leseplasser som er i bruk er gitt dato.

Her kan du filtrere på område, bygning, rom og romtype.

Ønsker du å se hvilke kollokvierom som er i bruk velger du "Kollokvierom" under "Romtype".

For å se hvilke leseplasser som er i bruk må du hake av "Vis plasser".

Bildet kan inneholde: tekst, rød, skrift, linje, design.

Åpningstider

Forskjellige rom kan ha forskjellige åpningstider. Når du får tilgang til den enkelte lesesalen avhenger av dette.

Personvern

• Når du bestiller en lesesalsplass eller rom vil ikke navnet ditt være synlig for andre studenter
  • Brukernavn for hver bestilling blir lagret frem til 14 dager etter datoen bestillingen gjelder
  • Se også personvernerklæringen

Publisert 13. mai 2020 18:04 - Sist endret 5. jan. 2023 11:25