Følg IT-avdelingen på LinkedIn!

IT-avdelingens LinkedIn-side er nå lansert, og vi gleder oss til å dele nytt om alt det spennende arbeidet vi gjør og våre tanker om IT i sektoren og i samfunnsutviklingen.

Et innblikk i hverdagen og arbeidet med IT-tjenestene

Målet med IT-avdelingens LinkeIn-konto er å gi ansatte og studenter på UiO, samt andre med interesse for IT i sektoren og utenfor, et innblikk i vår hverdag – hvem vi er, hva vi jobber med og hvilke prosjekter vi har på gang. Vi kommer også til å dele nyheter og våre tanker om saker som angår IT i undervisnings- og forskningssektoren. Sist men ikke minst ønsker vi å være en ressurs for følgerne våre, slik at dere får oppdateringer om hva som skjer på IT-fronten på UiO.

Etterlengtet

I anledning at IT-avdelingen nå har fått og tatt i bruk LinkedIn-kontoen, spurte vi IT-direktør Gard Thomassen om hva han tenker at vår rolle på LinkedIn vil bli: 

– Først og fremst gleder jeg meg til å ta i bruk kontoen. Vi må være til stede i der vi kan formidle hva vi driver med og også være med i diskusjonen rundt rollen IT-spiller på UiO, i sektoren og i samfunnet, sier Thomassen. – Som en stor IT-organisasjon i kunnskapssektoren har vi et stort ansvar for å videreutvikle løsninger og teknologier, og gjøre hverdagen til brukerne enklere og mer effektiv. Vi har høyt kompetente medarbeidere som følger med i teknologiutviklingen og kontinuerlig jobber med å forbedre IT-tjenestene. LinkedIn er en god kanal for å sette fokus på dette, asvlutter UiOs IT-direktør.

BIlde Av IT-direktør Gard Thomassen foran en dataskjerm med bilde av IT-avdelingens LinkedIn-konto

Vi spurte også GPT UiO om hva den tror at IT-interesserte på UiO og ellers i sektoren vil lese om på IT-avdelingens LinkedIn. Her er svaret: 

«Generelt sett vil IT-avdelingens følgere sannsynligvis være interessert i artikler og innlegg om teknologitrender, nyheter om programvare/hardware og innovasjoner innenfor informasjonsteknologi. De vil også kunne være interessert i tips og triks og veiledning om hvordan håndtere teknologiske utfordringer.»

Vi tar det med på veien og håper mange vil følge oss og synes at det vi deler er nyttig og interessant. Så følg oss, og legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe spesielt dere ønsker å vite mer om fra vår side.

 

Følg IT-avdelingen på LinkedIn

 

Publisert 14. sep. 2023 00:00 - Sist endret 21. sep. 2023 14:44