Aktuelt om IT

Aktuelle IT-saker

 • Nye driftsverktøy i produksjon – mreg og Nivlheim på plass 4. des. 2019 13:52

  USIT har nylig satt to nyutviklede driftsverktøy i produksjon - mreg og Nivlheim. Nå er det mye som blir enklere.

 • nye-spesialer-smaller Nytt i Vortex høsten 2019 25. nov. 2019 15:56

  Forbedrede spesialer, podkast-forside med innebygd avspiller, emnebeskrivelser som hentes fra FS/EPN, Forskpro lansert for alle fakulteter, pensumlister som hentes fra Leganto, forbedringer på UiOs utvekslingsportal, embed-dialog på video og støtte for chatbot på nettsidene, forbedrede alt-tekster på bilder og ny tjenestekatalog for IT-tjenester.

 • På jobb med IT på UiO i 45 år 5. nov. 2019 16:03

  Den 5. november ble Steinar Skogheim tildelt Det Kongelige Selskap for Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Skogheim studerte på UiO fra 1970, men det var i 1974 han begynte karrieren sin, som viste seg å bli lang og kom til å holde seg innen IT på UiO. Skogheim jobbet med IT på UiO fra 1974 til han gikk av med pensjon ved fylte 70 år i august i år.

 • thumb E-læring: Still betre rusta i IT-kvardagen 17. okt. 2019 08:12

  No er det Sikker oktober igjen. Målet for arrangementet er å gjere tryggleikstankegangen til ein naturleg del av kvardagen. For å gjere alle tilsette betre rusta til å møte tryggleiksutfordringane, lanserer vi no to e-læringskurs. Målet er at alle tilsette skal gjennomføre kursa, og dei er klare for bruk allereie no.

 • Informasjon: Endring i IMAP-innstillingene 14. okt. 2019 12:30

  Brukere som har satt opp e-postprogrammet til å hente e-post med IMAP-protokollen må endre tjener fra mail.uio.no til imap.uio.no innen torsdag 17. oktober klokka 15:00.

  Utsatt pga. uforutsette problemer. Nytt tidspunkt kommer senere.

  Dette gjelder kun noen brukere som har et ustandard oppsett. Vi vil etter beste evne også varsle berørte brukere på e-post.