Aktuelt om IT

Aktuelle IT-saker

• db Trenger du UiO-Dropbox? 4. sep. 2018 11:11

Har du savnet muligheten til å bruke Dropbox i forbindelse med prosjekter eller samhandling med andre utenfor UiO?

• Kva er TSD? Sjå det forklart i den nye animasjonsfilmen 24. aug. 2018 13:41

Har du lurt på kva TSD – Tenester for Sensitive Data – er? No treng du berre bruke to minuttar for å forstå deg på ein av USIT sine store forskningstenestar.

• it IT på UiO. Kva har vi å by på? 16. aug. 2018 09:57

USIT, Universitetets senter for informasjonsteknologi, er UiOs sentrale IT-avdeling, og leverer IT-tenester til UiO. Kva er det vi tilbyr?

• tilgang-hjemmefra-303-cb Forbedret tilgang hjemmefra til elektroniske ressurser 16. aug. 2018 09:46

EZproxy er en tjeneste som gjør at UiOs studenter og ansatte kan bruke elektroniske ressurser innkjøpt av Universitetsbiblioteket dersom man ikke er koblet til UiOs nettverk.

• o365-litenny Gratis Office til studenter og ansatte 26. juli 2018 11:56

Som student eller ansatt på UiO har du gratis tilgang til Office 365 og nedlasting av Office-programmene til datamaskin, telefon og andre enheter.