Aktuelt om IT

Aktuelle IT-saker

 • Informasjon: Endring i IMAP-innstillingene 14. okt. 2019 12:30

  Brukere som har satt opp e-postprogrammet til å hente e-post med IMAP-protokollen må endre tjener fra mail.uio.no til imap.uio.no innen torsdag 17. oktober klokka 15:00.

  Dette gjelder kun noen brukere som har et ustandard oppsett. Vi vil etter beste evne også varsle berørte brukere på e-post.

 • pass Hjelp, er passordet mitt lekket? 14. okt. 2019 11:30

  11. oktober kunne vi lese i Aftenposten at 600 000 norske passord er på avveie. Det betyr at det er 600 000 brukerkontoer uvedkommende kan ha tilgang til. Er du blant de som har fått passordet sitt lekket? – Bytt passord, er det klare rådet til alle.

 • science Stor aktivitet innen IT-støtte til forskning 11. okt. 2019 13:00

  I høst er det stor utadrettet aktivitet i USITs underavdeling for IT-støtte til forskning. Fram til midten av desember har de fire større arrangementer rettet mot flere målgrupper, både digital humaniora, brukere av TSD og brukere av tungregneressurser. Les videre og meld deg på der din interesse ligger.

 • thumb E-læring: Still betre rusta i IT-kvardagen 7. okt. 2019 10:28

  No er det Sikker oktober igjen. Målet for arrangementet er å gjere tryggleikstankegangen til ein naturleg del av kvardagen. For å gjere alle tilsette betre rusta til å møte tryggleiksutfordringane, lanserer vi no to e-læringskurs. Målet er at alle tilsette skal gjennomføre kursa, og dei er klare for bruk allereie no.

 • ny Nye IT-tjenestesider med A til Å-liste 1. okt. 2019 11:04

  IT-tjenestesidene på UiO har fått nytt utseende med mer fokus på tjenestene. Helt nytt er også A til Å-liste over alle tjenestene, som også fungerer som en tjenestekatalog. Vi håper tilbudet framstår som oversiktelig og lettere å finne fram i.