Manuelt hente nytt sertifikat til VPN løsning ( Android)

Dersom du benytter sertifikat autentisert VPN (foreløpig kun EA) på Android telefon kan man av og til oppleve å få en feilmelding som sier at sertifikatet er utløpt eller ugyldig.

Dette vil til slutt fikse seg selv, men man kan også manuelt trigge nedlasting av nytt sertifikat.

• I Anyconnect appen, klikk på de tre prikkene i øvre høre hjørnet, velg "Diagnostics"

• Trykk på Certficate Management

• Trykk på de tre prikkene, velg import, deretter velger du "Device credential storage".

Nytt sertifikat vil lastes ned, og du kan nå aktivere VPN tjenesten.

Emneord: mobil vpn, android, sertifikatautentisering
Publisert 9. mai 2023 12:57 - Sist endret 9. mai 2023 12:57