Hvordan legge inn et arrangement i egen kalender

På alle arrangementer finnes det en funksjon for å legge til arrangementet i en kalender. Funksjonen gir deg en fil av typen iCalendar som kan legges inn i de fleste kalenderprogrammer f.eks. Lotus Notes, Calendar (på Mac) eller Google Calendar.

Outlook

Se egen veiledning på Outlook-nettsidene.

Calendar (MacOSX)

I Firefox

1. Klikk på lenka "Legg til i kalender" på arrangementet
  2. Velg åpne med Calendar.app og trykk "OK"
  3. Velg hvilken kalender du ønsker å legge til arrangementet og trykk "OK"

I Safari

1. Klikk på lenka "Legg til i kalender" på arrangementet
  2. Velg hvilken kalender du ønsker å legge til arrangementet og trykk "OK"

Google Calendar

1. Høyreklikk på lenka "Legg til i kalender" på arrangementet og last ned iCal-fila til desktoppen din
  2. Åpne Google Calendar i nettleseren din
  3. Velg "Importer kalender" i nedtrekksmenyen bak "Andre kalendere"

Kjente problemer

• Hvis du ser på arrangementer via Facebook-appen på iOS så vil ikke "Legg til i kalender" fungere. Løsningen er å åpne arrangementet i Safari isteden via "Del"-funksjonen øverst til høyre i FB-appen.
Publisert 18. mars 2015 15:40 - Sist endret 2. mars 2022 11:07