Legge arrangementer rett inn i kalenderen i Outlook

En del av arrangementene på UiO (og andre steder) har en funksjon som gjør det mulig å legge arrangementet rett inn i egen kalender. Ser du et arrangement du vil ha inn i kalenderen din, gjør du slik:

1. Klikk på Legg til i kalender. På UiO-arrangementer vises Legg til i kalender sammen med tid og sted, øverst i arrangementomtalen.

2. Enkelte nettlesere viser an advarsel nederst på skjermen som spør om du vil lagre eller åpne kalenderfilen. Vises en slik melding for deg, klikker du på Open.

3. Kalenderfilen åpner en ny innkalling til kalenderen din.

• Klikk Save & Close for å legge arrangementet inn i kalenderen.

Hvis du vil, kan du, før du klikker på Save & Close gjøre dette:

• Klikk på Calendar hvis du vil se om du har ledig tid når arrangementet er satt opp
  • Klikk på Invite attendees hvis du vil invitere andre til å bli med.

Du kan selvfølgelig også bruke de andre funksjonene slik du vil med en hvilken som helst annen invitasjon.

Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 8. nov. 2016 14:15