English version of this page

Årsfesten 2020: Velkommen til UiOs 209. bursdag!

Onsdag 2. september er det årsfest og UiOs bursdag. Det blir kreering av 15 æresdoktorer, mer enn 20 forelesninger, utdeling av priser og H.M. Kongens gullmedalje og servering av marsipankake.

Arrangementene er åpne for alle, meld deg på via vårt nettskjema innen 30. august.

Meld deg på

Foreløpig innhold:

• Kristine Bonnevie-forelesning i Helga Engs hus kl 10.15-12.30
  • Servering av marsipankake utenfor Vilhelm Bjerknes hus kl 11-12
  • Forelesninger og utdeling av priser til UiOs fem prisvinnere og vinnerne av UiOs bærekraftspris i Realfagsbiblioteket kl 11.30-13
  • Årsfest med kreering av 15 æresdoktorer, utdeling av H.M. Kongens gullmedalje og musikalske innslag ved Universitetets symfoniorkester og Kvindelige Studenters Sangforening i Aulaen kl 18-19.15

Mer informasjon om tid og sted for de forskjellige æresdoktor-forelesningene kommer. Se liste over våre kommende æresdoktorer.

Seksjon for samfunnskontakt
uio-arsfest@admin.uio.no