English version of this page

Arrangementer

Felles oversikt over UiOs arrangementer. Finner du ikke et spesielt arrangement eller er du kun interessert i arrangementer innen ett fagområde? Forsøk enhetenes lokale kalendere.

Kommende 5 dager

i dag juni
UB har mye skeiv litteratur som vi stiller ut under Pride.. Foto: UiO/Runhild Seim
Tid og sted: 22. juni 2017 - 3. juli 2017, HumSam-biblioteket, Realfagsbiblioteket og Medisinsk bibliotek

På Universitetsbiblioteket finner du en stor samling av skeiv litteratur, litteratur som støtter UiOs forskningsgsgrupper, forskningsprosjekter og emner som tar opp LHBTQ-tematikk, kjønn og seksualitet.

Tid og sted: 28. juni 2017 - 1. juli 2017, Spikersuppa

På UiOs stand i Pride Park kan du møte engasjerte studenter og ansatte. Pride Park er gratis og åpent for alle.

Tid og sted: 29. juni 2017 11:00 - 12:00, Georg Sverdrups hus

Vil du bli kjent med landets fremste utdanningsinstitusjon? Bli med på en gåtur rundt på Blindern og hør om UiOs campus, studietilbud og studentliv, samt litt om historie og kunst på universitetet.

Tid: 29. juni 2017 16:00 - 18:00

Kvinnekafé ala 70-80-tallet.

Kjersti Fjelstad og Inge Ås gjenskaper atmosfæren fra kvinnekaféen på Kvinnehuset på 70-80-tallet. Det blir tilbakeblikk, mimring, foredrag og fremføring av gamle, rare lesbesanger.

Bar fra Nordic Black Theatre & Cafeteatret.

Tid: 29. juni 2017 18:00 - 20:00

Velkommen til quizaften med Quizmistress Martine.

30 juni

01 juli

Tid og sted: 1. juli 2017 11:45, Oppmøte på Tøyen hovedgård

I år har du mulighet til å gå under UiO-parole i årets Pride Parade! UiO skal i samarbeid med Høgskolen i Oslo og Akershus feire skeiv kjærlighet og mangfold under parolen «Fryktløs kunnskap».

02 juli

Tid og sted: 2. juli 2017 14:00 - 15:00, foran Lids hus (Botanisk museum)

Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage.

Tid og sted: 2. juli 2017 14:00 - 15:00, In front of Lids hus (Botanical museum)

Every Sunday in July at 2 pm we organize free guided tours of the Botanical Garden at the Natural History Museum.

03 juli

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 6. juli 2017 11:00 - 12:00, Georg Sverdrups hus

Tid og sted: 9. juli 2017 14:00 - 15:00, foran Lids hus (Botanisk museum)

Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage.

Tid og sted: 9. juli 2017 14:00 - 15:00, In front of Lids hus (Botanical museum)

Tid og sted: 13. juli 2017 11:00 - 12:00, Georg Sverdrups hus

Tid og sted: 16. juli 2017 14:00 - 15:00, foran Lids hus (Botanisk museum)