English version of this page

Arrangementer

Felles oversikt over UiOs arrangementer. Finner du ikke et spesielt arrangement eller er du kun interessert i arrangementer innen ett fagområde? Forsøk enhetenes lokale kalendere.

Kommende 5 dager

i dag apr.
Personer som sitter rundt et bord og jobber med skrivearbeid
Tid og sted: 8. apr. 2020 10:0012:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Bli med på digital "Shut up & write!" med Akademisk skrivesenter på zoom. Vi passer tiden for deg slik at du kan bruke tiden mer effektivt enn når du jobber alene. Åpent for alle!

Flere kommende arrangementer

Personer som sitter rundt et bord og jobber med skrivearbeid
Tid og sted: 14. apr. 2020 10:0017. apr. 2020 14:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Bli med på digital "Shut up & write!" med Akademisk skrivesenter på zoom hver hverdag kl. 10-14. Vi passer tiden for deg slik at du kan bruke tiden mer effektivt enn når du jobber alene. Åpent for alle!

Bilde av Steinar Holden på NRK
Tid og sted: 15. apr. 2020 09:0010:15, Zoom

En ekspertgruppe ledet av økonomiprofessor Steinar Holden overleverte før påske en rapport om de samfunnsøkonomiske effektene av smittevernstiltakene i Norge.  Økonomisk institutt inviterer til Webinar og debatt om økonomien i koronakrisetider.

Smittevernplakat på Gardermoen
Tid og sted: 15. apr. 2020 10:0011:00, Webinar på Zoom

Hva er de langsiktige menneskerettslige, rettssikkerhetsmessige og rettsstatlige konsekvensene av koronaepidemien for mennesker på flukt?

Forskerne tar debatten i et Webinar.

Women outdoor wearing masks. Photo.
Tid og sted: 15. apr. 2020 12:1513:00, Webinar in Zoom

How does a pandemic reveal inherent socioeconomic and ecological inequalities in an already vulnerable and polarised society? Anwesha Dutta, Postdoctoral Researcher at the Chr. Michelsen Institute, presents notions on the social and political effects of COVID-19 and the lockdown in India.

Bildet kan inneholde: kaffe kopp, serveware, sittende, tallerken, kopp.
Tid og sted: 15. apr. 2020 13:0014:00, https://uio.zoom.us/j/2880763665

Bli med og snakk om hvordan vi legger om vår undervisning i disse dager, denne gang med fokus på video. LINK og undervisere ved UiO vil bidra med faglige innlegg, etterfulgt av åpen erfaringsdeling og spørsmål & svar.