English version of this page

Arrangementer

Felles oversikt over UiOs arrangementer. Finner du ikke et spesielt arrangement eller er du kun interessert i arrangementer innen ett fagområde? Forsøk enhetenes lokale kalendere.

Kommende 5 dager

16 okt.
Bildet kan inneholde: personlig verneutstyr, hjelm, hodeplagg.
Tid og sted: 16. okt. 2019 12:00, Historisk museum

Velkommen til en omvisning tilpasset småbarnsforeldre med barn opptil to år.

Bildet kan inneholde: fjellklatring, fjellrike landformer, eventyr, fjell, hjelm.
Tid og sted: 16. okt. 2019 12:0013:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes hus

Dougal Alexander Jerram, researcher at Section for Earth Evolution and Dynamics, will give the talk How Big is Your Bang? - Adventures and Outreach in the Earth Sciences from China to the Caledonian Mountains.

17 okt.
student, sofa, bibliotek
Tid og sted: 17. okt. 2019 17:0023:59, HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

Universitetsbiblioteket inviterer alle studenter ved UiO til skrivenatt. Få skrivehjelp, delta på minikurs og avslappende yoga, hent inspirasjon fra våre workshops!

Portrett av Johan Kvandal
Tid og sted: 17. okt. 2019 19:0021:00, Universitetets Aula

Johan Kvandal blir feiret med orkester og solister som framfører musikk som han har komponert. Stykkene hans gjenspeiler en utvikling fra norsk folkemusikk, neoklassiske uttrykk, symfonisk orkesterprakt og til moderne tonalitet.

18 okt.
Bildet kan inneholde: neon, neon skilt, elektronisk skilting, font, vis enhet.
Tid og sted: 18. okt. 2019 10:0311:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Endelig er det fredag - og det betyr at Abels tårn har sending fra Realfagsbiblioteket.

Bokforside og portrett av forfatteren
Tid og sted: 18. okt. 2019 12:1513:00, Litteratursalongen, underetasjen i HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

Hilde Lindset har siden sin debut i 2012 markert seg som en av landets fremste novellister. Bare de levende trenger å bli husket (2018) er hennes første roman. Inspirert av flyktningkrisen undersøker romanen hvorfor vi trenger hverandre. Må all hjelp ha gode intensjoner eller et større mål for å ha verdi?

Bildet kan inneholde: snapshot.
Tid og sted: 18. okt. 2019 19:00, Historisk museum

Dette arrangementet er nå fullbooket. Det er kun de som har meld seg på via vårt nettskjema som har sikret seg plass (klikke interessert på Facebook arrangementet teller ikke som påmelding).

jaguar, mørkt, skog, himmel
Tid og sted: 18. okt. 2019 19:0023:00, Colletts hus (Zoologisk museum) - inngang ved porten i Sars' gate

Hva skjer når lysene slukkes og nattdyra våkner til liv på museet? Opplev utstillingene våre på en helt ny måte! Arrangementet er nå utsolgt.

Flere kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: hvit, stående, font.
Tid og sted: 21. okt. 2019 09:0016:00, Harald Schjelderups hus

Hvilken funksjon har byråkratiet i en tid preget av populistiske krefter, endringer og en mediestyrt virkelighet?

En mann og en dame står i midten. Folk går ved siden av. Tekst på bildet: Beforeigners
Tid og sted: 22. okt. 2019 15:1516:15, Scene HumSam, 1 etg. i HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

Hvem hadde trodd at det var en serie på strømmetjenesten HBO som skulle vekke norrønt opp fra de døde? I denne spesialutgaven av "I døde språks selskap" får vi ekslusivt besøk av serieskaper Anne Bjørnstad og UiO-lingvistene som har vært språkkonsulenter for serien Beforeigners.

Bildet kan inneholde: utskjæring, stone carving.
Tid og sted: 22. okt. 2019 18:0019:30, Vikingskipshuset

Hvordan skal vi redde kulturarven vår? Oseberggraven er det mest kjente arkeologiske funnet i Norge, men mange av tregjenstandene er i dårlig stand.

McKinsey logo
Tid og sted: 23. okt. 2019 15:0017:00, Helga Engs hus, aud. 2

All of UiO's PhD candidates and postdocs are invited to get to know McKinsey better.

Foto av Ann-Helen Moen, solist i Vier letzte Lieder av Strauss
Tid og sted: 23. okt. 2019 19:0021:00, Universitetets Aula

Det er en av våre fremste sopraner, Ann-Helen Moen, som står i sentrum på denne konserten, først og fremst som solist i Strauss´ mesterverk. Hun er også solist i siste sats av Mahlers 4. symfoni.