English version of this page

Arrangementer

Felles oversikt over UiOs arrangementer. Finner du ikke et spesielt arrangement eller er du kun interessert i arrangementer innen ett fagområde? Forsøk enhetenes lokale kalendere.

Kommende 5 dager

i dag feb.
Image contains: Sky, Body of water
Tid og sted: 26. feb. 2020 12:1513:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes hus

Earth’s History of Changing Sea Level. Lecture by Professor Clint Conrad, Centre for Earth Evolution and Dynamics (CEED)

Image may contain: Satellite, Font, Aerospace engineering, Vehicle, Spacecraft.
Tid og sted: 26. feb. 2020 15:0016:00, Ole-Johan Dahls hus, Kristen Nygaards sal (rom 5370)

Kirsten Ullbæk Selvig fra Samferdselsdepartementet presenterer i dette foredraget internasjonale perspektiver på luftrommet og det ytre rom,   og vår økende avhengighet av satellittinfrastruktur i form av GNSS / GPS. Kunne denne infrastrukturen bryte sammen, og i hvilken grad er vi forberedt hvis det skulle skje? Alle interesserte er velkommen. Foredraget er på engelsk.

Image may contain: Red, Pink, Peach, Material property.
Tid og sted: 26. feb. 2020 15:0018:00, The Science Library - Informatics

Welcome to the Life Science Writing Club! Join in for a chance to meet other researchers in the life sciences - and get some writing done!

Bildet kan inneholde: font, kalligrafi.
Tid og sted: 26. feb. 2020 18:00, Professorboligen

Dette arrangementet er nå fullbooket. Det er kun de som har meld seg på via vårt påmeldingsskjema som har sikret seg plass (klikke interessert på Facebook arrangementet teller ikke som påmelding).

28 feb.
Personer som sitter rundt et bord og jobber med skrivearbeid
Tid og sted: 28. feb. 2020 09:0014:00, Akademisk skrivesenter, HumSam-biblioteket, Georg Sverdrups hus

Er det vanskelig å finne tid til å skrive? Akademisk skrivesenter arrangerer felles, strukturert skrivetid etter modellen "Shut up & write!"

29 feb.
Bildet kan inneholde: skulptur, utskjæring, steinkjerring.
Tid og sted: 29. feb. 2020, Historisk museum

Få innblikk i de gamle egypternes gravskikker, og deres ønske om evig liv i dødsriket.

01 mars
Bildet kan inneholde: frisyre, snapshot, panne, moro, svart hår.
Tid og sted: 1. mars 2020 11:3015:00, Historisk museum

Vil du lære å skrive med runer? Visste du at runer kunne brukes som hemmelige koder? Selve ordet «rune» (rún på norrønt) kan bety hemmelig kunnskap.

Hånd, pensel, utgraving av knokler
Tid og sted: 1. mars 2020 13:0014:00, Colletts hus (tidligere zoologisk museum)

«Britney» er en vakker og nesten komplett svaneøgle som ble funnet av Øglegraverne på Svalbard. Hør hennes historie fortalt av en av forskerne som var med å grave henne ut, Aubrey Roberts.

Flere kommende arrangementer

Logo Ordfestivalen
Tid og sted: 2. mars 20206. mars 2020, Universitetet i Oslo

Det humanistiske fakultet inviterer alle språkinteresserte til en festival viet ord og språk. Se den store ordutstillingen, konkurrer om å skrive den beste historien på seks ord og kom på inspirerende arrangementer!

Foto av Helene Uri.
Tid og sted: 2. mars 2020 15:1516:15, Scene HumSam, Georg Sverdrups hus

Finnes det egne kvinneord og egne mannsord? Varm opp til kvinnedagen med Helene Uri.

Bildet kan inneholde: grønn, font, tekst, produkt, logo.
Tid og sted: 3. mars 2020 08:3009:30, Tøyen Hovedgård

Klimahuset ved Naturhistorisk museum inviterer til frokostmøte i serien Kaffe & Klima, hvor vi i vår byr på spennende foredrag om aktuelle klimaspørsmål.

Bildet kan inneholde: konvensjon, begivenhet, publikum, akademisk konferanse, publikum.
Tid og sted: 3. mars 2020 13:5016:00, Aud.1 Eilert Sundt hus

Sentralbanksjef Øystein Olsen kommer, tradisjonen tro,  til Blindern for å holde årstalen sin for studentene. Det blir også miniforedrag om pengepolitikk og klima, kåring av beste lag i studentkonkurransen og mingling.

Foto av Linda Eide.
Tid og sted: 3. mars 2020 15:1516:15, Scene HumSam, Georg Sverdrups hus

Sjølvaste Eides språksjov kjem til Blindern!