English version of this page

Aktuelle saker og pressemeldinger

• lothe-kollasj-krefforeningen-tildeling-mini Årets forskningstildeling fra Kreftforeningen 8. nov. 2018 14:58

Sandra Lopez-Aviles (NCMM), Marit Veierød (IMB), Emily Burger (Helsam) og Anthony Mathelier (NCMM) fikk alle støtte for sine prosjekter ved Kreftforeningens tildeling 2018.

• to-bilder-responsiv Programmet for Oslo Peace Days er klart 31. okt. 2018 07:30

Oslo er en av de fredeligste byene i verden, ledende innen freds- og menneskerettighetsforskning og ikke minst; byen der Nobels fredspris deles ut. Det Norske Nobelinstitutt, Universitetet i Oslo (UiO), Oslo kommune og Nobels Fredssenter går sammen om å invitere til Oslo Peace Days fra 5. til 12. desember.

18 nov.
18:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47
20 nov.
16:15, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus
20 nov.
17:00, Scene HumSam, 1. etg. Georg Sverdrups hus
21 nov.
08:00, Nationaltheatret, Publikumsfoajéen, Johanne Dybwads plass 1
21 nov.
12:15, Scene HumSam - 1. etasje i HumSam-biblioteket i GSH

Rektorbloggen

• ismo-autumn-970x250 The importance of a warm welcome 15. nov. 2018 09:20

The University of Oslo is an international university. It is of great importance for us to attract, recruit and retain highly talented researchers from all over the world. Relocating to a new country and work environment can be challenging. Our new International Staff Mobility Office supports international staff, PhD candidates, guest researchers, and their families in all practical relocation issues.

UiO i media

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

UiO i sosiale medier

Andre nyhetskanaler ved UiO