English version of this page

Aktuelle saker og pressemeldinger

• cas UiO-forskere invitert til Senter for grunnforskning 19. sep. 2019 09:29

Senter for grunnforskning (CAS) har tildelt tre nye forskergrupper opphold og forskningsmidler. Av de tre, er to av gruppene fra UiO, mens den tredje blant annet består av professor Jørn Øyrehagen Sunde, som starter ved UiO i år.

• karriereuka - Karriereuka er en fantastisk mulighet for både studenter og arbeidsgivere 18. sep. 2019 12:30

- Vi vil ha et samfunn der beslutninger bygger på kunnskap, men kunnskap er ferskvare så arbeidslivet trenger våre studenter. Under Karriereuka ligger alt til rette for at studenter og arbeidsgivere kan finne hverandre, sier UiO-rektor Svein Stølen.

22 sep.
10:00, Utenfor museumsbutikken
23 sep.
16:30, Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 26

Rektorbloggen

• uios-priser Mnemosyne 6. sep. 2019 12:48

Av all påvirkning og betydning vårt universitet har hatt på samfunnet, er ingen av større betydning enn universitetets folk. Dette, samt universitetets rolle som bindeledd mellom fortid og fremtid, var tema for årets årstale. Her er den i sin helhet sammen med et knippe bilder av nettopp universitetets folk.

UiO i media

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

UiO i sosiale medier

Andre nyhetskanaler ved UiO