English version of this page

Aktuelle saker og pressemeldinger

• circleu Universitetet i Oslo får status som «European University» 9. juli 2020 12:58

Universitetet i Oslo leder den europeiske universitetsalliansen Circle U., som nå er valgt ut som et av EUs European Universities. Circle U. har som ambisjon å bidra til å løse komplekse samfunnsutfordringer gjennom mer effektiv kunnskapsdeling og samskaping av innovative undervisningstilbud og samarbeidsformer.

• munch-i-aulaen Dra på ferie hos UiO i sommer! 29. juni 2020 13:42

Skulle du egentlig vært på storbyferie i utlandet og kost deg med kunst, arkitektur, historie og flotte parker? Ingen fare: Universitetet i Oslo byr på alt sammen.

Rektorbloggen

• 47e9adc6-ccc2-485e-9da9-5b0b61256b8c Circle U. - UiO leder en ny og sterk europeisk utdanningsallianse 9. juli 2020 20:08

Universitetet i Oslo leder den europeiske universitetsalliansen Circle U., som nå er valgt ut som et av EUs «European Universities». UiO har alltid vært internasjonalt orientert, men gjennom denne alliansen tar vi et betydelig steg fra mer kortsiktig og prosjektbasert samarbeid til langsiktig og integrert utdanningssamarbeid.

UiO i media

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

UiO i sosiale medier

Andre nyhetskanaler ved UiO