English version of this page

Aktuelle saker og pressemeldinger

• global-goals Hvordan kan UiO best jobbe for å nå FNs bærekraftsmål? 25. mars 2019 13:20

UiO-forskning leder til ny kunnskap og innovative løsninger. Men det er studenene våre som skaper størst langtidseffekt på samfunnet. Se filmen "Connecting people and disciplines to solve complex problems", og finn ut hvordan.

• Knut Willem Ruyter nytt vitenskapsombud 20. mars 2019 12:46

Professor Knut Willem Ruyter er ansatt som vitenskapsombud ved Universitetet i Oslo de neste tre årene. Ombudet er uavhengig organisasjonen og skal bl.a gi veiledning og råd til vitenskapelig ansatte som befinner seg i vanskelige forskningsetiske situasjoner.

08:00, Auditorium 3 i Sophus Bugge
12:15, Litteratursalongen, underetasjen i HumSam-biblioteket
12:30, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus
27 mars
16:00, Niels Henrik Abels hus, Abels utsikt, room 1259

Rektorbloggen

• 7ec9cb5c-cafe-4f44-a688-a934ac2635ff Gravøl for Det norske universitetssenteret i St. Petersburg 23. mars 2019 07:57

Det norske universitetssenteret i St. Petersburg er avviklet. Styret møttes for siste gang i går og markerte med det at epoken i Kaluskij pereulok 3 er over. Det var med blandede følelser jeg takket styret og ikke minst Senterleder Tamara Lönngren og styreleder Arne Bugge Amundsen for en strålende innsats for senteret og for det norsk-russiske samarbeidet gjennom mange år.

UiO i media

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

UiO i sosiale medier

Andre nyhetskanaler ved UiO