Aktuelle saker og pressemeldinger

• omvisning-bilde-660 Omvisning på Universitetet i Oslo 24. aug. 2017 11:00

Vil du bli kjent med landets fremste utdanningsinstitusjon? Bli med på en gåtur rundt på Blindern og hør om UiOs campus, studietilbud og studentliv, samt litt om historie og kunst på universitetet.

• trondht-43 The Mind of the Universe 24. aug. 2017 16:00

Professor Trond Torsvik is one of three researchers interviewed for the fourth episode of the series The mind of the Universe. Trond will give a small introduction before we show the fourth episode - “the explorer”.

• per-arne-glorvigen-740 Aulakonsert: Oslo Kammermusikkfestival – Velkommen Cuba 26. aug. 2017 19:00

En forrykende konsert med fantasstiske utøvere. Her får publikum høre musikk av bl.a. Bach, Glorvigen og flere Cubanske komponister. Medvirkende er Arve Tellefsen, Per Arne Glorvigen, Øyvind Gimse og Camerata Romeu med sin leder Zenaida Romeu.

• vikingillustrasjon-kalender-507x285 Vikingdag 27. aug. 2017 12:00

Aktiviteter for barn og voksne i Vikinghagen.

• omvisning-botanisk-hage Omvisning i Botanisk hage 27. aug. 2017 14:00

Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage.

UiO i sosiale medier

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

I rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.

Internavis for Universitetet i Oslo

Forskningsmagasinet til Universitetet i Oslo