Aktuelle saker og pressemeldinger

• uio-dag22391-as-smart-object-1 Flere priser til UiO fra Olav Thon Stiftelsen 11. jan. 2018 10:42

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser og tildelinger for 2018. Forskere og undervisere fra Universitetet i Oslo mottar priser for fremragende undervisning og støtte til studentaktiv forskning og nordisk forskningssamarbeid i medisin.

• who-hisp-pakistan WHO og UiO med unikt samarbeid om helseinformasjon 10. jan. 2018 15:32

Betydningsfull avtale er inngått mellom WHO og Universitet i Oslo. Institutt for informatikk blir offisielt samarbeidssenter for Verdens helseorganisasjon (WHO).

23 jan.
11:00, Georg Sverdrups hus, Universitetsbiblioteket

Føler du at studietiden burde vært mer enn lesesal og pensum? Å bli med i en studentforening kan gjøre studietiden din morsom, sosial og uforglemmelig - og gi deg en faglig og personlig utvikling ingen pensumbok kan tilby!

24 jan.
12:15, The Science Library, Vilhelm Bjerknes' hus

Lecture by François Renard, Professor of Earth Sciences at the Njord Center and the Geoscience Department at UiO.

24 jan.
16:15, Sophus Bugges hus: Seminarrom 2

Eli Melby vant Våg å vite-prisen for masteroppgaven "Identity Struggles: LHBT Activism in Morocco" i kategorien "sosiologi, samfunnsgeografi, utviklingsstudier, sosialantropologi og OLA" i 2017. Hun kommer til Skeiv seminarrekke for å presentere sine funn.

25 jan.
12:30, Senter for tverrfaglig kjønnsforskning, rom 420

Michel Foucaults tenkning både inspirerer og provoserer, og har satt dype spor i en rekke fagdisipliner. Tolkningene er mange og det er lett å gå seg vill.

25 jan.
16:15, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus