English version of this page

Aktuelle saker og pressemeldinger

• Eksponering av fødselsnummer i adressefeltet på studenttidsskrift 13. des. 2018 15:22

I siste utgave av studenttidsskriftet Stud.Jur. har fødselsnummer ved en feil blitt trykket sammen med navn og adresse på baksiden av tidsskriftet. Avviket oppsto som følge av en teknisk feil og berørte studenter og Datatilsynet er varslet.

• lothe-boccara-ministerbesok Fri prosjektstøtte til 12 MED-forskere 6. des. 2018 15:43

"Fri prosjektstøtte" (FRIPRO) retter seg mot «spesielt dyktige forskere» i ulike stadier av karrieren. MED-fakultetet kan igjen briljere med at våre dyktige forskere når igjennom nåløyet!

19 des.
08:00, Hovedbølet, Akersgata 64-68
19 des.
19:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47
20 des.
10:00, Gamle festsal, Urbygningen
06 jan.
08 jan.
09:00, University Library of Oslo

Rektorbloggen

• Plan S-drama i flere akter: konstruktivitet i alle roller? 13. des. 2018 16:17

Forskningsrådet jobber videre med sin politikk for åpen tilgang. Prosessen er dessverre ikke spesielt åpen. Kanskje bør forskningsrådet lære av universitetenes åpne styrearbeid? Skal denne reformen lykkes kreves det at de berørte involveres og engasjeres.

UiO i media

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

UiO i sosiale medier

Andre nyhetskanaler ved UiO