Dette emnet er nedlagt

Semesterside for GEF2210 - Høst 2008

Nå har vi rettet eksamensoppgavene. Dette var bra. Veldig mange har forstått den kunnskapen vi ville formidle videre. Det er hyggelig å være faglærer når studentene skjønner hva ting dreier seg om.

Nå skal vi sende resultatene over til administrasjonen. Så kan dere sjekke etterhvert.

Da gjenstår det bare å takke for et fint semester. Det har vært hyggelig å være lærere på dette kurset. God Jul og Godt Nytt År til alle. Og så håper vi at vi ser dere igjen på kurs ved Geofag ved en senere anledning!

Vennlig hilsen Frode & Tore

23. des. 2008 11:17

Her er midtveiseksamen fra i fjor. Da hadde vi en oppgave med 9 "multiple choice" + en liten regneoppgave. Beklageligvis har jeg ikke fått satt sammen dette til et dokument, derfor ligger dette som enkeltsider foreløbig. Side 1, trykk her Side 2, trykk her Side 3, trykk her Side 4, trykk her Side 5, trykk her Side 6, trykk her

Fasit, trykk her

19. sep. 2008 18:53

Nå er oppgaveteksten til obligatorisk oppgave lagt ut, se undervisningsplanen. Der ligger også et matlab-program som dere skal bruke (mass_balance.m). Oppgaven gjennomgås neste onsdag (24. september). Vi har ennå ikke satt innleveringsfrist, den kommer så snart jeg har fått fatt i Frode.

19. sep. 2008 18:00