English version of this page

For arbeidsgivere

I samarbeid med Universitetet i Oslo arrangerer Karrieresenteret den årlige Karriereuka ved UiO.

Messen er besøkt av flere tusen studenter og nyutdannede hvert år, og er en av Norges største i sitt slag, med bred representasjon fra offentlig og privat sektor. Dette er en unik mulighet til å komme i kontakt med fremtidige arbeidstakere, og å profilere virksomheten.

Ønsker din virksomhet invitasjon?

Karriereuka 2019 er fullbooket. Ønsker din virksomhet å motta invitasjon til Karriereuka på UiO 2020, eller stå på venteliste for 2019, send oss en e-post med kontaktopplysninger til karriereuka@sio.no.

Praktisk informasjon - Standdagen torsdag 26. september

Her vil du finne svar på det meste du lurer på angående standdagen under Karriereuka på UiO. Er det noe mer du lurer på, er det bare å sende oss en epost på karriereuka@sio.no.

Oppmøte

Messehallen vil være åpen for rigging fra kl. 09.00-10.30. Ved ankomst til Georg Sverdrups hus vil dere møte representanter fra Karrieresenteret i messehallen. En av våre standverter vil ta kontakt med dere mens dere rigger for å sjekke eventuelle behov, og deretter følge dere opp gjennom dagen. Du vil også finne oss på Karrieresenterets stand hele dagen.

Messeområde

Messehallen for standdagen ligger i Blinderns praktbygg, Universitetsbiblioteket Georg Sverdrups hus, sentralt på Blindern. Se kart over Blindern.

Adkomst

T-banelinjer fra sentrum:

  • 4 Vestli via Storo
  • 5 Ringen via Storo
  • 5 Sognsvann

Gå av på Blindern stasjon.

Trikkelinjer fra sentrum:

  • 17 Rikshospitalet
  • 18 Rikshospitalet

Gå av på Universitetet Blindern.

Parkering:

På standdagen finnes det gratis parkering på plasser merket med «S». Parkering denne dagen er gratis, og du behøver ikke parkeringsoblat. Les mer om parkering

Leveringsadresse for standutstyr

Georg Sverdrups hus har egen lasterampe for levering og henting av standutstyr.

Leveringsadresse standutstyr:

Georg Sverdrups hus
Moltke Moes vei 39
0851 Oslo.

Utstyr kan leveres fra kl. 08.00 på selve messedagen. Vi disponerer ingen lagringsplass. Alt standutstyr må derfor hentes umiddelbart etter messens slutt.  Alt utstyr må merkes med firmanavn, navn på representant fra firmaet + mobilnummer. I tillegg må en representant for firmaet vente med å dra, til standutstyret har blitt hentet av budbilen. Dette er viktig, slik at vi unngår forvekslinger med budfirmaene.

Ta kontakt med Karrieresenteret om du har spørsmål.

Nettilgang i messehallen

Det er trådløs internett-tilkobling i messehallen. Informasjon om nettverk og
passord vil ligge på standen om morgenen når dere kommer.

Strøm på standen

Hver stand vil være tildelt ett strømpunkt. Dere må ta med alt dere trenger av ledninger fra dette strømpunktet, inkl. ”padder”, skjøteledninger, overganger og ledninger mellom PC og projektor. Av erfaring vet vi at temperaturen kan bli høy i messehallen, og av den grunn anbefaler vi LED-belysning og mindre strømkrevende utstyr utover PC og projektor.

Info om standen

Det finnes to typer standplassering og dere har selv valgt plassering og størrelse.

Stor stand: 4,5 m i bredde
Vanlig stand: 3 m i bredde

Dersom dere har meldt inn ønske om bord, vil det stå plassert på deres stand. På standen vil dere finne navnet på virksomheten og praktisk info for dagen.

Kaffe, lunsj og pauserom

Kaffe og lunsj er inkludert i deltakeravgiften. Kaffe serveres fra kl. 09:00–15:00. Lunsj serveres fra kl. 11:00–14:00. Informasjon om hvor lunsj og kaffe serveres vil dere få på selve dagen. Vanndispensere vil være tilgjengelige for alle deltakere i begge etasjer.

Hva skjer de andre dagene?

Karriereuka på UiO 2019 arrangeres i perioden 23.-26. september.

Gi et godt inntrykk av organisasjonen

På Karriereuka ved UiO møter dere kandidater fra mange ulike studieretninger, og som er i ulike faser av studietiden. Studentene som oppsøker dere på stand er alle nysgjerrige på hva som skal til for å få en jobb hos dere, enten nå eller på sikt. Vi oppfordrer dere derfor til å tenke ekstra godt gjennom følgende når dere møter studentene på stand.

Publisert 31. juli 2019 10:17 - Sist endret 18. sep. 2019 10:54