Siste beskjeder

Publisert 5. okt. 2021 12:19

Trenger du en tur ut? Se et annet menneske? Luft i ansiktet, blod i beina og en liten samtale? Hvis du vil ha en luftetur, har vi et tilbud om gågrupper onsdager fremover i vinter for MN-studenter. 

Publisert 1. okt. 2021 14:56

Etter et spesielt år med pandemi ser vi at samhold og felleskap er viktig for studenter og ansatte på UiO. Verdensdagen for psykisk helse er 10.oktober og i den anledning ønsker UiO å markere dagen med en hel uke. Gjennom uken kan du delta på gratis foredrag som er åpne for alle, lokale aktiviteter og "stands" forskjellige steder på campus.

Se arrangementene og les mer om Verdensuken for psykisk helse på UiO

Publisert 31. aug. 2021 09:55

Har du en idé? Enten det er til egen virksomhet eller hvordan løse et samfunnsproblem, har UiO en rekke tilbud og muligheter for deg som vil lære om innovasjon eller innovere selv.

Her får du høre gründernes erfaringer og beste råd, tips fra studentinkubatoren Insj og om noen av tilbudene vi har til studenter eller dem som vil gå videre med forskning. Og attpåtil byr vi på noe å spise og drikke.

Tid og sted: 31. aug. 2021 17:1518:15Domus Bibliotheca, Karl Johans gate

Se arrangement og påmelding her

Publisert 4. mars 2021 10:16

Dra på utveksling til verdens nordligste studiested, 78° nord! Som realfagstudent på UiO kan du ta emner ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) som del av graden din. 

Du kan tilbringe alt fra noen uker til et helt semester ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS), som tilbyr et stort antall ulike emner på bachelor, master og PhD-nivå innen arktisk biologi, arktisk geologi, arktisk geofysikk og arktisk teknologi. Du møter et internasjonalt studiemiljø, og du samarbeider med forskere som er eksperter på arktiske fagområder.

Les mer og meld deg på infomøte 10. mars

Publisert 22. aug. 2019 16:44

Apply Osloforskning grant!

Osloforskning is a collaboration between the City of Oslo and the University of Oslo (UiO) and is intended to promote research and recruitment to research that derives its theme from Oslo.

The next application deadline is 15 September 2019. For more information and application form go to this page:

https://www.sv.uio.no/iss/english/research/about/Osloforskning/Application%20and%20scholarship/

Publisert 13. mars 2018 13:03

Søkere til studieretninger som er en direkte videreføring fra studieprogrammene i Biologi og Molekylær biovitenskap, vil bli vurdert både mot de nye og de gamle opptakskravene t.o.m. 2021. Du finner de gamle opptakskravene på programsidene til  Biologi og Molekylær biovitenskap