Studieopphold i utlandet

Reise på utveksling i løpet av masterstudiene? Hva venter du på? Vi anbefaler deg å dra på utveksling i 2. eller 3. semester av masterstudiet.

Utvekslingen planlegger du i samarbeid med veilederen din slik at du velger emner som kan inngå som en del av masterprogrammet. Det kan også finnes muligheter for å jobbe med masteroppgaven hos partnerinstitusjoner.

Velger du en spesialisering innenfor Helseinformasjonssystemer i utviklingsland har du særlig gode muligheter for å utarbeide feltarbeid i utlandet.

Se den komplette avtalelisten til Institutt for informatikk  og fakultetets avtaleliste over mulige studiesteder du kan reise til. Du har også muligheten til å reise på universitetets avtaler. Det kan også finnes mulighet til å gjennomføre utenlandsopphold på eget initiativ, uavhengig av Universitetet i Oslos avtaler.

Ønsker du internasjonal erfaring med entreprenørskap?

UiO tilbyr også sommerprogrammene Gründerskolen eller Sosialt entreprenørskap. Da får du erfaring med entreprenørskap gjennom teori og praksis i Toronto, San Francisco, Boston eller Cape Town. Hvert program gir 30 studiepoeng.


Slik gjør du det

  • Alle utvekslingsavtaler
  • Søknadsfrister og hvordan du søker
  • Visum, godkjenning og annen praktisk informasjon

Utveksling ved UiO

 

 

Publisert 22. des. 2016 12:39 - Sist endret 20. juni 2019 10:38