Siste beskjeder

Publisert 26. sep. 2022 14:47

Uansett om du nettopp har startet på masterstudiet eller nærmer deg slutten så er det viktig å tenke på at du skal ut i arbeidslivet en dag. Når du skal finne deg en jobb må du kunne formidle kompetansen din til arbeidsgivere slik at de ønsker å ansette nettopp deg. Og dette skal du selvfølgelig få hjelp til.

Karrieresenteret tilbyr egne kurs for masterstudenter ved MN: 

  • "Dette kan du tilby arbeidsgiver": 17. oktober (masterstudenter i 3. semester).
  • «Slik får du jobben»: 19. og 20. oktober (alle masterstudenter). 
  • Intervjukurs: 21. oktober (masterstudenter i siste studieår9.

Les mer om kursene og meld deg på

Publisert 21. sep. 2022 13:30

Søk ledig stilling som studentambassadør for UiO! Søknadsfrist 25. september - se utlysning her: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/231527/universitetet-i-oslo-soeker-studentambassadoerer

Publisert 29. aug. 2022 12:14

Informasjonsmøte på UiO

Mandag 5. september kl. 15:15.
Georg Sverdrups hus, grupperom 4.
Påmelding

Om Aker Scholarship

Aker Scholarship støtter master- og doktograder innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter: Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS).

Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe ...

Publisert 8. juni 2022 12:05

Fra 20. juni kl. 09 må du bruke tofaktorautentisering (sikker pålogging) for Microsoft 365 (Word, OneDrive, Teams, mm) og Feide (Canvas, Mine Studier, mm) på UiO. Du må fra da av bekrefte påloggingen din med mobiltelefon.

Du bør allerede nå gjøre klar for tofaktorautentisering, men du vil ikke bli avkrevd tofaktorautentisering før første innlogging etter 20. juni kl. 09.00.

Les mer om tofaktorautentisering ved UiO på https://uio.no/tofaktor, og se flere veiledninger på samme sted. Det kan komme tofaktorautentisering på flere tjenester senere.

 

For MS365-programmer får du et pushvarsel på mo...

Publisert 25. mai 2022 15:36

Blir du ferdig med studiet våren 2022?  Er du klar til å ta farvel med UiO?

Karrieresenteret har skreddersydd et kurstilbud til deg som snart fullfører en grad.

Målet er å gi deg gode verktøy i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv. Fra kandidatundersøkelsen vet vi at de som lykkes best i overgangen til arbeidslivet blant annet har startet jobbsøk før endt utdanning og er gode på å kommunisere sin kompetanse. Studenter og nyutdannede som har brukt tilbudene tidligere gir tilbakemeldinger på at kurs og veiledning fra Karrieresenteret har vært nyttig i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv.

Se her for mer info og påmelding

Publisert 21. apr. 2022 14:08

Gjennom universitetsalliansen Circle U. som UiO er med i tilbys det gratis sommerskoler i Paris, Oslo og Berlin innen global helse, demokrati og klima. Søknadsfristen er 29. april 2022 for alle de fem sommerskolene.

Rethinking Global Health

Hvor: Université Paris Cité
Når: 4.–8. juli
Hvem: Ph.d.-studenter og unge forskere.
Kostnad: Gratis
Søknadsfrist: 29. april

...

Publisert 28. mars 2022 10:46

Hva kan jeg bli, da? Med Rebecca Wiborg Seyfarth

Minner om foredraget "Hva kan jeg bli, da? Med Rebecca Wiborg Seyfarth"  onsdag 30. mars kl .16.15 i Aud. 1 i VB.

Dagens foredragsholder er er Rebecca Wiborg Seyfarth, som i dag jobber med maskinlæring i Cognite.

Vi serverer pizza etter foredraget.

Dette er en ypperlig sjanse til å høre erfaringer tidligere studenter har gjort seg både i studietiden og i arbeidslivet. 

Arrangementet krever ikke påmelding.

Publisert 3. mars 2022 15:21

Vi inviterer til foredraget "Hva kan jeg bli, da? Med Rebecca Wiborg Seyfarth"  onsdag 16. mars kl .16.15 i Aud. 1 i VB.

Dagens foredragsholder er er Rebecca Wiborg Seyfarth, som i dag jobber med maskinlæring i Cognite.

Vi serverer pizza etter foredraget.

Dette er en ypperlig sjanse til å høre erfaringer tidligere studenter har gjort seg både i studietiden og i arbeidslivet. 

Arrangementet krever ikke påmelding.

 

Publisert 23. feb. 2022 12:02

You are all invited to the presentation of the results of the Gender Gap in Science Project by professor Colette Guillopé on Thursday March 3rd 14:00-15:00+ in the Science Library, Foyer of VB building.

The seminar is open to all, researchers, students, administrative staff at all levels.

The presentation is followed by open questions from the audience with moderator.

Publisert 5. nov. 2021 10:53

Vi inviterer til foredraget "Hva kan jeg bli, da? Med Øyvind Indrebø"  torsdag 18. november kl .16.15 i Aud. 1 i VB.

Dagens foredragsholder er Øyvind Indrebø, som i dag jobber med maskinlæring i Fremtind Forsikring.

Vi serverer pizza etter foredraget.

Dette er en ypperlig sjanse til å høre erfaringer tidligere studenter har gjort seg både i studietiden og i arbeidslivet. 

Arrangementet krever ikke påmelding.

 

Publisert 7. okt. 2021 15:24

Dato: torsdag 14. oktober      Sted: Aud. 1 i VB

Hva kan du egentlig bli med en matematikkutdannelse?

I foredragsserien Hva kan jeg bli, da? forteller tidligere studenter om studiene og karrieren sin, hva de er glade for at de gjorde, og hva som ikke var så lurt.

Første foredragsholder er Lars Andreas Tveiten, som i dag jobber i Bekk.

Vi serverer pizza fra 16:00. Påmelding er ikke nødvendig.

PS: Arrangementet holdes i midtveisuka, men vi håper at førsteårsstudentene tar seg tid til en pust i bakken før fredagens midtveiseksamen i MAT-INF1100! 

Publisert 1. okt. 2021 14:56

Etter et spesielt år med pandemi ser vi at samhold og felleskap er viktig for studenter og ansatte på UiO. Verdensdagen for psykisk helse er 10.oktober og i den anledning ønsker UiO å markere dagen med en hel uke. Gjennom uken kan du delta på gratis foredrag som er åpne for alle, lokale aktiviteter og "stands" forskjellige steder på campus.

Se arrangementene og les mer om Verdensuken for psykisk helse på UiO

Publisert 12. apr. 2021 08:11

Every year, students can elect their representatives to the Student Parliament and this year's election takes place 8-14. April

Check out the student political lists you can vote on and let your vote count!

Publisert 4. mars 2021 10:20

Dra på utveksling til verdens nordligste studiested, 78° nord! Som realfagstudent på UiO kan du ta emner ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) som del av graden din. 

Du kan tilbringe alt fra noen uker til et helt semester ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS), som tilbyr et stort antall ulike emner på bachelor, master og PhD-nivå innen arktisk biologi, arktisk geologi, arktisk geofysikk og arktisk teknologi. Du møter et internasjonalt studiemiljø, og du samarbeider med forskere som er eksperter på arktiske fagområder.

Les mer og meld deg på infomøte 10. mars