Ny versjon av RT !

 

RT kommer nå med tastatursnarveier. Ved å trykke tastene gh vil man returnere til hjemmesiden. Man kan gå tilbake med gb og frem med gf.

Signatur kan nå legges over den siterte teksten i svar. Brukere kan selv styre dette ved å velge at signatur skal plaseres under eller over den siterte teksten. Dette gjøres med preferences/innstillinger.

Det er nå mulig å velge om felt som ikke har verdi på ticket display skal vises eller ikke. Dette gjør brukergrensesnittet mer oversiktlig.

Det er nå drag and drop for vedlegg. Dette kan gjøres på ett eller flere vedlegg. 

Det er nå mulig å sette en begrensning på antall vedlegg som skal vises i en sak. Hvis saken inneholder flere vedlegg enn grensen, kan man se disse ved å klikke på show attachments.

RT inneholder nå en modul for eiendeler (Assets). En mulig bruk av denne modulen kan være sporing av PC-klienter. Assets er delt inn i kataloger, på samme måte som RT er delt inn i køer. En avdeling kan ha en katalog for alle sine assets. For en asset kan man legge inn informasjon som , type, hvem som er eier og garantitid. Det er også mulig å linke mellom en asset og RT saker. De som synes dette høres interessant ut kan ta kontakt med RT-tjenestegruppen.

Publisert 8. aug. 2017 13:01 - Sist endret 23. aug. 2017 11:57
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere