Aktuelt om meldingstjenester

Publisert 25. mars 2021 13:31

DKIM-signering av e-post er tatt i bruk ved UiO og vil fortløpende bli lagt til på de fleste av UiOs e-postdomener utover våren. Innføringen bør ikke være merkbar for vanlige brukere.

«DomainKeys Identified Mail» (DKIM) er en metode hvor e-posten signeres før den sendes avgårde. Dette gjør at mottakers e-postsystem kan verifisere at e-posten kommer fra UiO og at deler av innholdet ikke har blitt endret.

Publisert 16. mars 2021 13:58

Universitetet i Oslo starter med å avvikle inaktive team i MS365. Dette treffer team som har vært ubrukt i 180 dager. Eier av teamet vil få e-postvarsel flere ganger før slettingen utføres.

The University of Oslo start to remove all inactive teams in MS365. All teams that have not been used for 180 days will be deleted. The team administrator will be informed by email in advance.