Skriv e-post i Roundcube

Søk i adressebok og UiOs katalogtjeneste, og legg til vedlegg i utgående e-post.

Adressefeltene

RoundCube har adressefeltene:

• Mottaker
  • Kopiadresse (Cc:)
  • Blindkopiadresse (Bcc:)
  • Legge til svar til (Reply-To) som er aktuelt dersom du ønsker at mottaker skal svare til en mailingliste eller en RT-kø.

I Roundcube gjøres det automatisk oppslag mot din adressebok og et katalogsøk mot UiOs LDAP-tjeneste når du i mottaker-feltene begynner å skrive hvem e-posten skal gå til.

Signatur

Signaturen din kommer automatisk opp i emnefeltet i alle e-post du skriver, når signatur har blitt opprettet i Identitet under Innstillinger.

Vedlegg

Legge til vedlegg

I venstre kolonne til utgående e-post, kan man legge til vedlegg. Trykk på pluss-knappen og Velg fil.

Slette vedlegg

Vedlegg som er lagt til utgående e-post slettes ved å trykke på det røde ikonet til venstre for det aktuelle vedlegget:

Publisert 26. okt. 2016 09:55 - Sist endret 10. jan. 2022 14:04