Registrer et nytt Educloud Research-prosjekt

Registrer et nytt prosjekt

Foreløpig er det kun mulig å søke om prosjekt hvis man har norsk ID-nummer.

1. Gå til research.educloud.no/register
  2. Velg Request a new project
  3. Logg inn via ID-porten
  4. Fyll ut skjemaet. Skjemaet er foreløpig kun tilgjengelig på norsk. Ta kontakt med kundeservice for videre hjelp.

Skjemaet signeres via Posten Signering når det er ferdig besvart.
Vi vurderer søknaden din og oppretter prosjekt. Når alt er på plass vil du motta en e-post med informasjon om hvordan å komme i gang.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 9. mai 2022 10:05 - Sist endret 1. sep. 2022 14:51