Søk om tilgang til et eksisterende Educloud Research-prosjekt

ID-porten må tas i bruk for å søke om tilgang til prosjekter i Educloud Research. Ta kontakt med ec-contact@uio.no dersom du ikke får brukt ID-porten.

1. Gå til research.educloud.no.
  2. Klikk på Get started with Educloud.
  3. Under Apply for access to a project, klikk på Log in (ID-porten).Bildet kan inneholde: rektangel, gjøre, parallell, skjermdump, magenta.
  4. Logg inn med din foretrukne metode.
  5. Under Academic or Student klikk på Log in with Feide.Bildet kan inneholde: rektangel, gjøre, skjermdump, parallell, nummer.
  6. Klikk på den kontoen du ønsker å logge inn med - de fleste brukere har bare en valgmulighet.
  7. Skriv inn Feide brukernavn og passord -  normalt det samme som du bruker ved din institusjon.
  8. Klikk på Log in.
    • Første gang du logger inn må du godkjenne at Feide sender informasjon om deg til Educloud Research. Les informasjonen som blir sendt og klik Continue.
  9. Dine detaljer fylles inn automatisk. Les gjennom detaljene og klikk Next.
  10. Skriv inn Project code for ditt prosjekt (Eksempel: ec12).
  11. Klikk Submit application.

Etter at du har sendt inn medlemskapssøknad må en administrator for prosjektet godkjenne søknaden din før du får tilgang til det.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 24. juni 2021 13:30 - Sist endret 6. mai 2022 12:52