Melde feil

Sist endret 16. feb. 2016 16:11 av magnuhov@uio.no

Telenor har laget en egen app for dekningsmåling, men da denne krever brukerregistrering etc er ikke dette hensiktsmessig ift avtalt kartlegging hos UiO.

Forhandlere og selger i Telenor har tilgang til denne måleappen.

Sist endret 30. aug. 2021 10:43 av Roar Michaelsen

Lokal IT er i stor grad kontaktpunkt ved feil på telefon. Du kan sjekke en del ting selv eller få lokal IT til å gjøre det før du kontakter telefoni eller sender inn kontaktskjemaet som er lenket opp nederst på denne siden.

Lokal IT kan sjekke datanettverk og har i mange tilfeller ekstra telefonapparater.

Sist endret 15. apr. 2024 20:24 av root@localhost
Sist endret 17. apr. 2024 13:14 av root@localhost