Viderekobling

Om du bruker tid utenfor kontoret kan det være lurt å viderekoble kontortelefonen din.

Til vanlig virker dette kun med mobiltelefoner som er kjøpt inn av UiO, men i forbindelse med koronavirus-situasjonen kan alle UiO-ansatte viderekoble kontortelefon til også personlig mobiltelefon.

Slik gjør du det:

Bildet kan inneholde: tekst, font, linje.

1. Logg inn i ukomm og klikk på fanen "Viderekobling".
  2. Skal du viderekoble telefonen fordi du har hjemmekontor, haker du av for "Viderekoble alltid", velger om det er UiO-mobil eller privat mobil,  og skriver inn telefonnummeret.
  3. Avslutt ved å klikke på "Sett valg".

-------------------

Fullstendig forklaring av alle valg:

1. Satt hake i boks ved ønsket viderekobling. Du får fire valg:
    1. Viderekoble alltid
    2. Viderekoble ved opptatt
    3. Viderekoble ved ikke svar
    4. Viderekoble ved ikke tilkoblet
  2. Velg hvor du skal viderekoble:
    1. UiO-mobil
    2. Internnummer (+legg inn internnummer)
    3. Talepost
    4. Privat mobil (legg inn nummer selv, tilgjengelig kun i koronavirus-situasjonen))
  3. Trykk på "Sett valg" for å lagre endring.

Begrepsliste

Er du usikker på hva de ulike begrepene betyr? Se listen her:

Vis avansert

Sett hake i boks for å få frem alle valg.

Viderekoble alltid

Samme som medflytting, innringer blir viderekoblet med en gang. Denne viderekobling overstyrer alle andre viderekoblinger.

Viderekoble ved opptatt

Ved opptatt blir innringer viderekoblet med en gang.

Viderekoble ved ikke svar

Innringer viderekobles etter at det har ringt et visst antall sekunder.

Viderekoble ved ikke svar etter antall sekunder

Antall sekunder det skal ringe før det viderekobles ved ikke svar.

Viderekoble ved ikke tilkoblet

Innringer viderekobles med en gang hvis telefonen ikke er koblet til eller er på nett.

UiO-mobil

Til vanlig virker dette kun med UiO-mobil, men i forbindelse med koronavirus-situasjonen kan alle UiO-ansatte viderekoble kontortelefon til også personlig mobiltelefon.

Internnummer

Her er det bare mulig å legge inn viderekobling til andre interne telefoner på UiO.

Talepost

Viderekoble telefonnummer til talepostkasse (telefonsvarer). Få mer info om talepost her.

Annen mobil

Telefontjenesten kan legge inn mulighet for å viderekoble til andre UiO mobiler enn din egen. Tjenesten vises ikke før den er aktivert.

Publisert 2. feb. 2017 08:31 - Sist endret 24. apr. 2020 14:59