Aktuelle saker om Vortex

Publisert 22. nov. 2018 22:17

I oktober og november lanserte vi to nye samarbeidsnettsteder med Vortex.

Publisert 15. nov. 2018 18:31

Filutforsker i redigering med nytt grafisk design og nye muligheter, enklere å se om en side er upublisert i administrasjonsgrensesnittet, få liste over sider som lenker til en annen (uten å trykke på slett-knappen).

Publisert 3. nov. 2018 15:39

Tirsdag 23. oktober lanserte Høgskolen i Molde helt nye nettsider. De er andre høgskole ut i det nye samarbeidet i sektoren om publiseringsløsning og nettsider.

Publisert 20. sep. 2018 16:13

Mer visningsnær redigering, advarsel hvis sletting medfører lenkebrudd, Office Online i pilot, persontilpasset opptaksside for masterprogrammer, automatiske genererte lydfiler fra all opplastet video, alle nettsider på HTTPS og en rekke andre forbedringer.

Publisert 27. juni 2018 16:04

Onsdag 20. juni lanserte Høgskolen i Østfold nye nettsider. De er første høgskole ut i det nye samarbeidet i sektoren om publiseringsløsning og nettsider.

Publisert 31. mai 2018 10:01

Denne våren og hausten byggjer Høgskolen i Østfold og Høgskolen i Molde nye nettsider med UiO si publiseringsløysing, Vortex.

Publisert 24. mai 2018 10:46

Bli med å test den nye redigeringen i Vortex hvor du ser akkurat hvordan nettsiden du redigerer blir seende ut allerede i redigeringsmodus.

Publisert 30. apr. 2018 21:54

Besøkstall fra Google Analytics på lesebegrenset innhold i admin­grensesnittet, bedre tabellredigering, støtte for å laste opp bilder fra eget skrivebord med «drag and drop» i redigering, egen funksjon for å åpne lenker fra redigering, støtte for direktestrømming og undertekster i ny videospiller.

Publisert 5. feb. 2018 22:42

Pga. et alvorlig sikkerhetshull i Flash, har IT-sikkerhetsgruppen på UiO valgt å fjerne Flash fra alle UiO-driftede datamaskiner. Som en konsekvens av dette, har vi fremskyndet lanseringen av ny videospiller som ikke krever Flash.

Publisert 4. des. 2017 18:41

Daglig oppdaterte besøkstall og rapporter fra Google Analytics i admingrensesnittet, behold luft når du skrur av venstremeny, direkte lenke til redigering fra visning av en nettside og støtte for Twitter Cards med store bilder.

Publisert 7. sep. 2017 19:17

Innebygd tittel- og filnavnsøk i alle mapper i administrasjonsgrensesnittet, bedre kontroll på nettstedet med rapport over nyopprettet innhold og ingen lenkebrudd i adminmodus når du flytter (eller omdøper) mapper og filer.

Skjermbilde av forsiden til cree.uio.no
Publisert 23. juni 2017 15:56

Tidligere denne uken lanserte CREE nye nettsider i Vortex. CREE er at av Norges forskningssentre på miljøvennlig energi, og er et samarbeid mellom Frisch-senteret, SSB, Tilburg university og Økonomisk institutt på UiO.

Publisert 10. mars 2017 22:14

Visning av publikasjoner fra Cristin på forskningsprosjekter, automatisk retting av lenker når du flytter nettsider og raskere visning av nettsider.

Publisert 12. des. 2016 15:09

Dokumenter og mapper kan nå gis ny plassering og nye navn uten at lenker brytes. Automatisk utfylling av sluttdato og slutt-tidspunkt i arrangementer. Støtte for opplasting av filer ved "Drag and drop" fra egen desktop når du administrerer en mappe.

Publisert 20. nov. 2016 12:24

Denne høsten har HF og UiOs store formidlingssatsning blitt oppgradert med flere nye muligheter.