Aktuelt om Vortex

Her får du nyheter om publiseringstjenesten, samt artikler med oversikt over nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger.

Aktuelle saker

Nyheter i Vortex

  • Skjermbilde av funksjonen "UU-sjekk" i forhåndsvisning av nettsider i Vortex som lister mulige brudd på krav til universell utforming av innholdet. Nytt i Vortex for februar 2022 24. feb. 2022 18:32

    Automatisk sjekk av universell utforming, last opp uten å publisere, valg for å liste kun kommende arrangementer, bedre rapport på bruk av nettsider og andre forbedringer. Les om noe av det vi har jobbet med siden i fjor høst.

  • Skjermbilde av tilbudslenke for betatest av publikasjonsliste på uio.no. Nytt i Vortex 2021 16. sep. 2021 11:09

    Bedre publikasjonslister fra Cristin, enklere vei til pensumlister, flere undertekster i video, Zoom-lenker i timeplan, universell utforming av Vortex administrasjon, nytt UiO-design og samarbeid med Høgskolen i Innlandet er noen av nyhetene i Vortex i 2021.

  • Skjermbilde av ny forsideredigering i Vortex med visningsnær redigering. Nytt i Vortex høsten 2020 21. des. 2020 18:42

    Visningsnær redigering av forsider, import av prosjekter fra NSD i Forskpro, tall for avspilling av video og lyd, forbedret videospiller, smart lenking av adgangsbegrenset innhold i timeplan og mye mer.