Video om aktiv læring

LINK har i samarbeid med KURT - kompetansesenter for undervisning i realfag og teknologi ved UiO, og Visual Lab animasjonsstudio laget en forklaringsvideo om baklengsdesign.

Filmen ligger også på KURT sine nettsider om aktiv læring og skal være en introduksjon til hvordan du som foreleser kan planlegge god undervisning med aktiv læring, gjennom metoden kalt baklengsdesign.

 

Utforsking i LINK sitt studio

I denne produksjonen utforsket vi spesielt vårt studio med tanke på å skape interaksjon mellom levende og digitale elementer i filmen. Vi brukte grønnskjermteknologi i studioet som gjorde det mulig for en levende person å trykke på knapper i den digitale grafikken bak personen.

Sammen med Visual Lab testet vi også ut 3D digital grafikk i grønnskjermstudioet. Dette er et skritt videre inn i en verden av digital teknologi i framtidens videoproduksjon.

Samarbeide med LINK?

Video og animasjoner kan skape entusiasme og gi liv til et faglig poeng. Ønsker du å ta i bruk video i undervisningen din? LINK kan hjelpe deg med å produsere video, og med å velge det formatet og de publiseringskanalene som er riktig for deg.  LINK gir også råd om hvordan video kan inngå i en pedagogisk helhet.

Ta kontakt med link-m@link.uio.no for å komme i gang med videoproduksjon.

 

 

 

Publisert 29. aug. 2019 16:35 - Sist endret 19. sep. 2022 14:14