LINKs designelement
Publisert 30. mai 2022 13:32

Siste innspurt før ferien! Og det er flere ting å glede seg til i juni: LINK sommerfest, ny leder og ikke minst BedreUndervisning. LINK feirer at den første, store milepælen i utviklingen av den digitale UH-ped-ressursen, BedreUndervisning er nådd. BedreUndervisning er forventet å lanseres åpent tilgjengelig for alle i Canvas, 1. desember 2022.

Publisert 25. juni 2021 12:41

Mellom kollegial fotball-EM tipping og is-lunsjer, har vi mye gledelig å meddele før sommerferien er ordentlig i gang.

Publisert 14. mai 2021 12:07

Selv om vi nærmer oss varmere dager og langhelg så skjer det litt av hvert på LINK som vanlig.

Publisert 14. apr. 2021 17:36

I dag sier kalenderen 1.desember, og vi har alle begynt med ventetiden frem mot jul. I den forbindelse vil dette kortet nyhetsbrevet opplyse om en annen gledelig ting vi venter på, nemlig nok en utlysning av midler til fremragende undervisere ved Universitetet i Oslo og et seminar i forbindelse med dette.

Publisert 14. apr. 2021 17:33

God høst, alle sammen! Temperaturene synker og de første julevarene er kommet i butikkene, det betyr at oktober er her. Vi er nå snart halvveis i høstsemesteret, og det er gledelig å se at ting går mer eller mindre som planlagt rundt omkring på campus. Fokuset for LINK disse månedene har fortsatt å være knyttet til digital undervisning, da dette er det de fleste bedriver, men vi ser også fremover mot en ny normal hvor det fysiske og digitale blir i større grad integrert i en helhetlig undervisning. I dette brevet vil fokuset ligge på studentaktivitet i undervisning, og mer spesifikt på verktøyet Mentimeter. Vi arrangerer to kurs om kort tid det er verdt å sjekke ut!

Publisert 14. apr. 2021 17:22

Kjære undervisere, forskere, ledere, studieadministrative og gode venner. Nå er det snart tid for å senke pulsen og ta noen dager fri fra Zoom-møter, Teams-varsler og e-poster som haster. I LINK er vi meget imponerte over den innsatsen som er lagt ned de siste ukene, og resultatene som vi ser.  I dette brevet vil dere kunne lese om planlagte arrangementer, rykende ferske publiseringer og lese noen betraktninger om dagens situasjon fra LINKs leder, Bjørn Stensaker.

Publisert 14. apr. 2021 15:45

Våren er rett rundt hjørnet og det blomstrer på utdanningsfronten! I dette nyhetsbrevet kan du lese om to store utdanningssatsinger som foregår og tre arrangementer i nær fremtid som muligens kan være av interesse.