Publisert 8. aug. 2022 15:16

Vil du vite hvordan Mentimeter kan gjøre det enklere for studentene å gi tilbakemelding i løpet av undervisningen?

responssystemer
Publisert 4. aug. 2022 09:35

En rykende fersk artikkel om selvstudier under pandemien av Helge Ivar Strømsø m.fl, samt en artikkel knyttet til studentenes oppfatninger om responssystemer av Anna Mavroudi er de siste publikasjonene fra LINK.

personer ser på muligheter for tilpasset visuell fremstilling av informasjon
Publisert 24. juni 2022 12:57

Well done CCSE, facilitators and participants of the Nordic Regional Learning Assistant Workshop at UiO, June 09.-10. Two inspiring days where we learned about the Learning assistant model and how Learning assistants can contribute to student empowerment, belonging and learning.

Bildet kan inneholde: fottøy, jeans, anlegg, bein, mennesker i naturen.
Publisert 11. feb. 2022 13:37

LINK har utarbeidet en rapport som baserer seg på dybdeintervjuer med åtte studenter angående UiOs læringsmiljø, tiltak og tilbud i forbindelse med studenters læring, trivsel og velferd.