Bildet kan inneholde: produkt, font, teknologi, media, photography.
Publisert 14. okt. 2019 13:47

–  Utdanning er noe av det mest komplekse vi driver med på universiteter og høgskoler, sa senterleder Bjørn Stensaker på DIKUs høstkonferanse i Tromsø.

Janne Werner Olsrud
Publisert 19. sep. 2019 11:41

Mange tenker at PhD-utdanningen er slutt med disputasen. Men UiO tilbyr en helt spesiell avslutning og feiring av PhD-kandidatene. LINK har fulgt PhD-kandidat Janne Werner Olsrud gjennom disputas, fram til den avsluttende doktorkreeringen i Universitetets Aula.

Publisert 17. sep. 2019 13:46

Studenter krever flere og bedre, undervisere klager over at de aldri blir brukt - hvordan kan vi takle utfordringen som er tilbakemeldinger?

Publisert 12. sep. 2019 16:18

Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høgare utdanning (DIKU) lyser nok en gang ut midler til undervisere eller miljøer som ønsker å heve kvaliteten på sin undervisning ved hjelp av digitale muligheter.

Bildet kan inneholde: gul, illustrasjon.
Publisert 29. aug. 2019 16:35

LINK har i samarbeid med KURT - kompetansesenter for undervisning i realfag og teknologi ved UiO, og Visual Lab animasjonsstudio laget en forklaringsvideo om baklengsdesign.

Publisert 14. aug. 2019 16:16

— En 20-års horisont kan gjøre at både arbeidsgivere og arbeidstakere kan begynne å tenke mer langsiktig om kompetanseutvikling, sier senterleder Bjørn Stensaker til Khrono.

Studenter utveksler ideer
Publisert 14. aug. 2019 08:38

Delta aktivt og samarbeid godt. Forsking viser at studenter ofte kan ha mye å bidra med i forhold til hverandres læring.

Bildet kan inneholde: hake, ansiktshår, skjegg, kjeve.
Publisert 13. aug. 2019 14:31

I disse dager er det på nytt studiestart for mange. For å gjøre overgangen til universitetsstudiene enklere for nye studenter har LINK laget en miniserie som følger seks studenter gjennom sitt første semester på UiO. Temaer som vennskap, studieteknikk og eksamen berøres i serien.

Publisert 12. aug. 2019 11:13

Dr. Hsiao arbeider med utdanning av undervisere og har et særlig fokus på vurderingspraksis.