Bildet kan inneholde: tekst, font, produkt, logo, linje.
Publisert 5. aug. 2021 15:04

Årets søknadsfrist for Dikus utlysninger nærmer seg! Vi gleder oss til å løfte frem mange gode og nyskapende prosjekter sammen. LINK bidrar som tilrettelegger for utvikling av gode søknader fra UiO. Dette gjøres i dialog med aktuelle søkermiljøer og eventuelt ledelseslinja ved fakultetene.

Bildet kan inneholde: font, grafikk, LINK banner.
Publisert 8. juli 2021 13:18

LINK ble formelt opprettet i 2017, og befinner seg i skjæringspunktet mellom oppbygning og konsolidering. Senteret har oppnådd mye på kort tid og vi gleder oss til fortsettelsen.

Publisert 25. juni 2021 12:41

Mellom kollegial fotball-EM tipping og is-lunsjer, har vi mye gledelig å meddele før sommerferien er ordentlig i gang.

Bildet kan inneholde: dress skjorte, skjegg, stående, flash-fotografering, briller.
Publisert 8. juni 2021 09:40

Dette er en dokumentarfilm om Adam som tar eksamen i et nedstengt Oslo. Filmen gir et nært og ærlig innblikk i studenttilværelsen i et pandemiår som har vært en påkjenning for mange.

Publisert 14. mai 2021 12:07

Selv om vi nærmer oss varmere dager og langhelg så skjer det litt av hvert på LINK som vanlig.

Bildet kan inneholde: tekst, font, produkt, logo, linje.
Publisert 14. apr. 2021 18:20

Har du en ide til et prosjekt for økt arbeidsrelevans innenfor ditt fagfelt? DIKU lyser nå ut inntil 67 millioner kroner til prosjekter som skal utvikle, prøve ut, evaluere og ta i bruk studentaktive lærings- og vurderingsformer! Fristen er  24.september.

Publisert 14. apr. 2021 17:36

I dag sier kalenderen 1.desember, og vi har alle begynt med ventetiden frem mot jul. I den forbindelse vil dette kortet nyhetsbrevet opplyse om en annen gledelig ting vi venter på, nemlig nok en utlysning av midler til fremragende undervisere ved Universitetet i Oslo og et seminar i forbindelse med dette.

Publisert 14. apr. 2021 17:33

God høst, alle sammen! Temperaturene synker og de første julevarene er kommet i butikkene, det betyr at oktober er her. Vi er nå snart halvveis i høstsemesteret, og det er gledelig å se at ting går mer eller mindre som planlagt rundt omkring på campus. Fokuset for LINK disse månedene har fortsatt å være knyttet til digital undervisning, da dette er det de fleste bedriver, men vi ser også fremover mot en ny normal hvor det fysiske og digitale blir i større grad integrert i en helhetlig undervisning. I dette brevet vil fokuset ligge på studentaktivitet i undervisning, og mer spesifikt på verktøyet Mentimeter. Vi arrangerer to kurs om kort tid det er verdt å sjekke ut!

Publisert 14. apr. 2021 17:22

Kjære undervisere, forskere, ledere, studieadministrative og gode venner. Nå er det snart tid for å senke pulsen og ta noen dager fri fra Zoom-møter, Teams-varsler og e-poster som haster. I LINK er vi meget imponerte over den innsatsen som er lagt ned de siste ukene, og resultatene som vi ser.  I dette brevet vil dere kunne lese om planlagte arrangementer, rykende ferske publiseringer og lese noen betraktninger om dagens situasjon fra LINKs leder, Bjørn Stensaker.

Publisert 14. apr. 2021 15:45

Våren er rett rundt hjørnet og det blomstrer på utdanningsfronten! I dette nyhetsbrevet kan du lese om to store utdanningssatsinger som foregår og tre arrangementer i nær fremtid som muligens kan være av interesse.

Publisert 7. jan. 2021 15:20

Her kan du lese det første nyhetsbrevet fra LINK i 2021. Fokuset denne gangen er på arrangement og opplæringstilbud til undervisere i starten av et nytt semester

Publisert 18. des. 2020 11:41

Med denne hilsenen ønsker LINK alle samarbeidspartnere og venner en riktig, god jul! Les om planer og tanker vi har for 2021.