personer ser på muligheter for tilpasset visuell fremstilling av informasjon
Publisert 24. juni 2022 12:57

Well done CCSE, facilitators and participants of the Nordic Regional Learning Assistant Workshop at UiO, June 09.-10. Two inspiring days where we learned about the Learning assistant model and how Learning assistants can contribute to student empowerment, belonging and learning.

LINKs designelement
Publisert 30. mai 2022 13:32

Siste innspurt før ferien! Og det er flere ting å glede seg til i juni: LINK sommerfest, ny leder og ikke minst BedreUndervisning. LINK feirer at den første, store milepælen i utviklingen av den digitale UH-ped-ressursen, BedreUndervisning er nådd. BedreUndervisning er forventet å lanseres åpent tilgjengelig for alle i Canvas, 1. desember 2022.

Bildet kan inneholde: fottøy, jeans, anlegg, bein, mennesker i naturen.
Publisert 11. feb. 2022 13:37

LINK har utarbeidet en rapport som baserer seg på dybdeintervjuer med åtte studenter angående UiOs læringsmiljø, tiltak og tilbud i forbindelse med studenters læring, trivsel og velferd.

Publisert 23. des. 2021 14:19

I workshop 14. desember har vi avdekket flere eksempler på hvordan bærekraft kan tas med inn i undervisningen.

Bildet kan inneholde: tekst, font, produkt, logo, linje.
Publisert 5. aug. 2021 15:04

Årets søknadsfrist for Dikus utlysninger nærmer seg! Vi gleder oss til å løfte frem mange gode og nyskapende prosjekter sammen. LINK bidrar som tilrettelegger for utvikling av gode søknader fra UiO. Dette gjøres i dialog med aktuelle søkermiljøer og eventuelt ledelseslinja ved fakultetene.

Bildet kan inneholde: font, grafikk, LINK banner.
Publisert 8. juli 2021 13:18

LINK ble formelt opprettet i 2017, og befinner seg i skjæringspunktet mellom oppbygning og konsolidering. Senteret har oppnådd mye på kort tid og vi gleder oss til fortsettelsen.

Publisert 25. juni 2021 12:41

Mellom kollegial fotball-EM tipping og is-lunsjer, har vi mye gledelig å meddele før sommerferien er ordentlig i gang.

Bildet kan inneholde: dress skjorte, skjegg, stående, flash-fotografering, briller.
Publisert 8. juni 2021 09:40

Dette er en dokumentarfilm om Adam som tar eksamen i et nedstengt Oslo. Filmen gir et nært og ærlig innblikk i studenttilværelsen i et pandemiår som har vært en påkjenning for mange.