Bildet kan inneholde: tekst, font, logo, linje, merke.
Publisert 12. des. 2019 11:31

UiO får to nye Sentre for fremragende utdanning!

Publisert 10. des. 2019 09:57

Hva gjør du når studentene utforsker fagbegreper gjennom Wikipedia og Google, eller utdyper pensum gjennom YouTube? Hvordan gjør du kildemangfoldet til en del av studentenes læring?

Publisert 9. des. 2019 11:09

Hvordan kan man legge opp til studentaktive læringsprosesser? LINK har nå publisert et notat om hvordan du kan "flippe" undervisningen, og her finner du både teoretisk bakgrunn og praktiske tips til gjennomføring.

Bildet kan inneholde: produkt, font, teknologi, media, photography.
Publisert 14. okt. 2019 13:47

–  Utdanning er noe av det mest komplekse vi driver med på universiteter og høgskoler, sa senterleder Bjørn Stensaker på DIKUs høstkonferanse i Tromsø.

Janne Werner Olsrud
Publisert 19. sep. 2019 11:41

Mange tenker at PhD-utdanningen er slutt med disputasen. Men UiO tilbyr en helt spesiell avslutning og feiring av PhD-kandidatene. LINK har fulgt PhD-kandidat Janne Werner Olsrud gjennom disputas, fram til den avsluttende doktorkreeringen i Universitetets Aula.

Publisert 17. sep. 2019 13:46

Studenter krever flere og bedre, undervisere klager over at de aldri blir brukt - hvordan kan vi takle utfordringen som er tilbakemeldinger?

Publisert 12. sep. 2019 16:18

Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høgare utdanning (DIKU) lyser nok en gang ut midler til undervisere eller miljøer som ønsker å heve kvaliteten på sin undervisning ved hjelp av digitale muligheter.

Bildet kan inneholde: gul, illustrasjon.
Publisert 29. aug. 2019 16:35

LINK har i samarbeid med KURT - kompetansesenter for undervisning i realfag og teknologi ved UiO, og Visual Lab animasjonsstudio laget en forklaringsvideo om baklengsdesign.

Publisert 14. aug. 2019 16:16

— En 20-års horisont kan gjøre at både arbeidsgivere og arbeidstakere kan begynne å tenke mer langsiktig om kompetanseutvikling, sier senterleder Bjørn Stensaker til Khrono.

Studenter utveksler ideer
Publisert 14. aug. 2019 08:38

Delta aktivt og samarbeid godt. Forsking viser at studenter ofte kan ha mye å bidra med i forhold til hverandres læring.

Bildet kan inneholde: hake, ansiktshår, skjegg, kjeve.
Publisert 13. aug. 2019 14:31

I disse dager er det på nytt studiestart for mange. For å gjøre overgangen til universitetsstudiene enklere for nye studenter har LINK laget en miniserie som følger seks studenter gjennom sitt første semester på UiO. Temaer som vennskap, studieteknikk og eksamen berøres i serien.

Publisert 12. aug. 2019 11:13

Dr. Hsiao arbeider med utdanning av undervisere og har et særlig fokus på vurderingspraksis.