English version of this page

Aktuelle saker - Side 2

Demonstranter mot krigen i Ukraina holder et skilt med teksten "stop war". Bilde
Publisert 24. feb. 2022 15:59

I morges våknet verden til nyheten om at Russland har invadert Ukraina. – Vi deler en dyp bekymring for den ukrainske befolkningen, og sender våre tanker til berørte studenter og ansatte, sier Svein Stølen, rektor ved Universitetet i Oslo.

Snorklipping med rektor, dekaner og innovasjonsdirektør
Publisert 18. feb. 2022 11:49

17. februar vart Veksthuset for livsvitskap – den nye innovasjonseininga for livsvitskap ved Universitetet i Oslo – offisielt opna. Veksthuset skal hjelpe forskarar og studentar med innovasjonsprosessen. Sjå bilete frå opninga der vi samla heile Oslos innovasjonsøkosystem for livsvitskap.

Bilde av ny biblioteksdirektør
Publisert 8. feb. 2022 11:39

I styremøtet 8.februar 2022 vedtok Universitetsstyret å tilby Randi Halveg Iversby stillingen som bibliotekdirektør ved Universitetsbiblioteket.

Publisert 4. feb. 2022 12:33

Andres Øverbø (22) tok turen fra Vestlandet til Universitet i Oslo for å følge psykologdrømmen, få nye venner – og forhåpentligvis gjøre den psykiske helsen i Norge bittelitt bedre.

Bildet kan inneholde: skjorte, bord, smil, stol, jakke.
Publisert 2. feb. 2022 16:43

Regjeringen fjerner kravet til en meters avstand i undervisning, og det er dermed duket for en normal undervisningssituasjon for studenter ved Universitetet i Oslo.

Publisert 13. jan. 2022 09:13

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser for 2022. Førstelektor Tone Fredsvik Gregers ved Institutt for biovitenskap ble tildelt pris for fremragende undervisning og prof II Anders M. Dale ved Institutt for klinisk medisin ble tildelt den internasjonale forskningsprisen.

Bildet kan inneholde: bord, møbler, stol, interiørdesign, laptop.
Publisert 14. des. 2021 13:32

Regjeringen kom mandag 13. desember med nye innstramminger.

– Jeg er glad for at universitetet fortsatt kan være åpent. Dette medfører små endringer for UiO. Vi følger allerede i stor grad det som ligger i de nye tiltakene og anbefalingene fra Regjeringen, sier rektor Svein Stølen.

Bildet kan inneholde: trapp, tre, interiørdesign, bygning, vindu.
Publisert 9. des. 2021 09:45

Eiendomsavdelingen ved Universitetet i Oslo har i samråd med Naturhistorisk museum besluttet å stenge Robert Colletts hus for publikum fra torsdag 9. desember til 1. mars 2022. Botanisk hage, Klimahuset, museumsbutikken og andre publikumsfasiliteter vil holde åpent for publikum som vanlig.