Semesterside for INEC1831 - Vår 2020

Det ble dessverre ikke godkjent at BA-studenter kunne delta på dette - beklager at informasjon ble gitt før det var avklart!

Hei alle, videreformidler en viktig beskjed til dere som tar fatt på 5. semester etter sommeren.

Unik mulighet for studiepoenggivende arbeidspraksis hos Telenor, Schibsted, TietoEVRY eller DNV-GL høsten 2020 - Søknadsfrist 17. juni.

For høsten 2020 åpnes det opp for at tilsammen 7-10 5. semesters studenter på BSc Informat...

9. juni 2020 13:47

Hei alle og gratulerer med vel gjennomført digital muntlig eksamen! Veldig gøy å se at nesten alle hadde plukket opp noen av rådene fra økten vi hadde om presentasjonsteknikk. Ingen gikk over tiden - veldig imponerende.

Enkelte av dere har spurt meg om hvilke råd jeg gav til Magic - og rådene (såvel som forskningsfunnene mine) som jeg skal presentere selskapet om to uker - hadde jeg allerede skrevet ut før dere fikk dette i eksamensoppgave, og jeg har skrevet de i stikkordsform til de av dere som vil lese de her.

Som dere vil se, er flere av mine råd sammenfallende med flere av deres råd - noe som jo gjør meg som faglærer veldig stolt av dere. Som dere ser er det flere punkter som listes opp som har et ben i et mer tradisjonelt strategiståsted og et i et mer moderne landskap.

Dette selskapet inngår i et større forskningsprosjekt jeg arbeider...

14. mai 2020 19:48

Hei alle - nå er sensuren for prosjektoppgaven publisert og alle prosjektoppgavene har bestått med glans. Gratulerer! Veldig bra jobba folkens!! #Stoltfaglærer

Fakultetet kom i går ettermiddag med en veileder om muntlig eksamen som dere må ta en kikk på før du skal avlegge muntlig eksamen. Her står det blant annet:...

8. mai 2020 14:42

Faglærere

  • Julie Eldøy - julie.eldoy AT gmail.com
  • Håvard Thun - haavathu AT student.matnat.uio.no