Studieopphold i utlandet

Et utenlandsopphold er din mulighet til å investere i unik kompetanse for ditt fagfelt. Gjennom et semester eller et år i utlandet kan du tilegne deg språkkunnskaper, et kontaktnettverk og internasjonal erfaring.

Inspirasjon

Følg HF-studenter på utveksling på Instagram

Få nyttig informasjon direkte fra andre UiO-studenter på utveksling på Facebook.

Når kan du dra?

Vi anbefaler at du gjennomfører utenlandsoppholdet etter første semester og at du avlegger studieretningens obligatoriske emner ved UiO. Utenlandsoppholdet kan vare i ett eller to semestre. Du kan ta valgfrie emner og/eller skrive på masteroppgaven under utenlandsoppholdet.

Internasjonalt prosjektsemester (InterPro) / praksis:

Du kan også reise på praksisopphold i ditt andre semester med EUS4900 eller ta et av våre andre praksisemner på 5, 10 eller 20 studiepoeng .

 

Hvor kan du reise?

Spania:

Latin-Amerika / Mexico:

  • Universidad Nacional de Colombia - Av UNALs mange campuser har særlig det litt mindre og mer oversiktlige i Medellín blitt populært blant UiO-studenter.
  • Universidad de las Américas, Puebla - I hjertet av Mexico kan du studere spansk språk, spanskspråklig litteratur eller latinamerikansk områdekunnskap ved et privat og relativt lite universitet, som har lang erfaring med å ta imot internasjonale studenter.

I tillegg kan du finne utvekslingsavtaler i de fleste hovedsteder og store byer i Spania og Latin-Amerika på UiOs sentrale nettsider om delstudier i utlandet.Slik gjør du det

  • Alle utvekslingsavtaler
  • Søknadsfrister og hvordan du søker
  • Visum, godkjenning og annen praktisk informasjon

${resource:feedback mail-to=[webmaster@hf.uio.no] contact-url=[http://www.hf.uio.no/studier/kontakt/]
Publisert 23. jan. 2018 09:01 - Sist endret 31. aug. 2020 10:02