Studieopphold i utlandet

Ved å gjennomføre ett eller to semestre som student i utlandet vil du få en unik, faglig kompetanse. Det vil gi deg språkkunnskaper, et utvidet nettverk og internasjonal erfaring.

Vi anbefaler å dra på utveksling i 2. eller 3. semester av masterstudiet.

Hvor kan du dra?

Vi har utarbeidet lister over godkjente emner hos flere av våre samarbeidspartnere:

Det er også mulig med studieopphold ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS). Tilbudet er spesielt aktuelt for deg som er interessert i romfysikk og -teknologi, men vil også kunne være aktuelt for andre områder innen fysikk.

Lyst til å dra et annet sted? Se også den komplette listen over alle avtalene til Fysisk institutt eller ta kontakt med programkoordinator. Du kan undersøke alle avtalene ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og tilhørende institutter eller alle avtalene ved UiO generelt. Du har også mulighet til å gjennomføre utenlandsopphold på eget initiativ, uavhengig av Universitetet i Oslos avtaler.

Utveksling til Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) er et spennende alternativ for realfagstudenter. Du møter et internasjonalt studiemiljø og samarbeider med forskere som er eksperter på Arktis.


Slik gjør du det

  • Alle utvekslingsavtaler
  • Søknadsfrister og hvordan du søker
  • Visum, godkjenning og annen praktisk informasjon

Utveksling ved UiO

Publisert 22. des. 2016 12:29 - Sist endret 31. aug. 2019 13:13