Beskjeder

Publisert 7. mai 2021 13:28

Digital møteplass på MN starter mandag 10. mai! Les mer her: https://www.mn.uio.no/studier/aktuelt/aktuelle-saker/digital-moteplass.html 

Publisert 20. apr. 2021 14:00

Karrieresenteret ved UiO har skreddersydd et kurstilbud til deg som snart fullfører en grad ved UiO og som skal ut i arbeidslivet.   

Målet er å gi deg gode verktøy i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv. Fra Kandidatundersøkelsen vet vi at de som lykkes best i overgangen til arbeidslivet blant annet har startet jobbsøk før endt utdanning og er gode på å kommunisere sin kompetanse. Studenter og nyutdannede som har brukt tilbudene tidligere gir tilbakemeldinger på at kurs og veiledning fra Karrieresenteret har vært nyttig i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv.

Se her for mer info og påmelding 

Publisert 8. apr. 2021 16:27

Studenter har medbestemmelsesrett i alle studentsaker ved UiO og Studentparlamentet er det øverste tillitsvalgte organet for studenter. Hvert år kan studenter velge sine representanter til Studentparlamentet og årets valg foregår 8.-14. april.

Se hvilke studentpolitiske lister som stiller, ta Valgomaten og la din stemme telle med.

Publisert 24. mars 2021 11:35

Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise utenlands og ta en mastergrad eller ph.d. ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere fra alle fagfelt som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet. 

Kom på infomøte 12. april kl 16:15-17:15, Zoom.

Les mer om Aker Scholarship og meld deg på infomøte

Se også arrangementet på Aker Scholarship sin Facebook-side

Aker Scholarship har avtaler med Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS). Som Aker S...

Publisert 4. mars 2021 10:17

Dra på utveksling til verdens nordligste studiested, 78° nord! Som realfagstudent på UiO kan du ta emner ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) som del av graden din. 

Du kan tilbringe alt fra noen uker til et helt semester ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS), som tilbyr et stort antall ulike emner på bachelor, master og PhD-nivå innen arktisk biologi, arktisk geologi, arktisk geofysikk og arktisk teknologi. Du møter et internasjonalt studiemiljø, og du samarbeider med forskere som er eksperter på arktiske fagområder.

Les mer og meld deg på infomøte 10. mars

Publisert 22. feb. 2021 15:21

Uansett om du nettopp har startet på masterstudiet eller nærmer deg slutten så er det viktig å tenke på at du skal ut i arbeidslivet en dag. Når du skal finne deg en jobb må du kunne formidle kompetansen din til arbeidsgivere slik at de ønsker å ansette nettopp deg. Og dette skal du selvfølgelig få hjelp til.

Karrieresenteret ved UiO tilbyr egne kurs for masterstudenter ved MN: 

  • «Slik får du jobben» arrangeres 9. og 17. mars kl. 10.15-12.00.
  • Intervjukurs arrangeres 12. mars kl. 10.15-12.00.

Les mer om kursene og meld deg på

Publisert 19. feb. 2021 13:53

Trenger du en tur ut? Se et annet menneske? Luft i ansiktet, blod i beina og en liten samtale? Hvis du vil ha en luftetur, har vi et tilbud om gågrupper onsdager fremover i vinter for MN-studenter. 

Publisert 9. nov. 2020 16:21

Til deg som er stressa, og deg med kontroll, til deg som har tusen spørsmål, og til deg som har svar - MN inviterer til eksamensboost for alle, med tips til eksamensmestring, hjemmeeksamen og praktisk informasjon!  Se: https://www.mn.uio.no/livet-rundt-studiene/arrangementer/eksamensboost2020.html

Publisert 16. okt. 2020 13:30

We are looking for the next international buddy coordinator at MN! The position is vacant from November this year, and will be an exciting opportunity to organise a new and fun way of welcoming exchange students from Europe this January. Apply here: https://www.mn.uio.no/studier/aktuelt/aktuelle-saker/internationalbuddycoordinator2020.html

Publisert 4. okt. 2020 10:34

Er du i siste studieår på master? Når du skal finne deg en jobb er det viktig at du kan formidle kompetanse til arbeidsgivere slik at de ønsker å ansette nettopp deg. 

Karrieresenteret ved UiO tilbyr egne kurs for deg som er i siste studieår på master ved MN. Kurset «Slik får du jobben» vil ta for seg:

  • Hvordan kommunisere og formidle kompetanse til arbeidsgivere
  • Forstå og analysere stillingsutlysninger
  • Strategier for å finne jobber
  • Hvordan får til en god CV og søknad

Det settes opp to like og digitale kurs denne høsten: 20. og 22. oktober. Du velger selv hvilket du ønsker å gå på.

Les mer og meld deg på

Publisert 6. apr. 2020 09:42

Vilhelm Bjerknes' hus har fysisk stengt, men du kan møte MN-studieinfo, Student-it, ForVei, Realistforeningen og Realfagsbiblioteket virituelt på Zoom. 

Når du klikker deg inn i Zoom-rommet, møter du en hyggelig person som viser vei til det du ønsker hjelp med. Velkommen!

Åpningstider: mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-12.
(drop-in samtaler med ForVei tirsdag og onsdag fra kl. 10-12).

Gå til VB's tjenester i Zoom