Jobber direkte med læring, både med fagstab og studenter

Haley Dawn Threlkeld fullførte Master i pedagogikk, studieretning Kommunikasjon, design og læring, våren 2017. Hun er i dag rådgiver og jobber med pedagogikk og læringsdesign på Handelshøyskolen BI.

Bilde av Haley Dawn Threlkeld

Foto: privat foto

Variasjon i hverdagen og stor grad av selvstendighet

Haley jobber med opplæring og kursing av fagstab i pedagogiske prinsipper, studentenes læring, læringsdesignstøtte gjennom kurs, workshops og andre aktiviteter, og i tillegg deltar hun i forskjellige prosjekter og forum som pedagogisk rådgiver.

Hun forteller at jobbhverdagen er variert og at hun i stor grad har mulighet til å jobbe selvstendig.

- Det jeg trives aller best med er at jeg får jobbe direkte med læring, både av fagstab og studenter. Jeg får utrolig mye motivasjon av selve prosessen, hvor vi diskuterer, implementerer og evaluerer læring i forskjellige sammenhenger. 

Fått drømmejobben på grunn av studiene

Haley innrømmer at hun ikke helt skjønte hvor relevant utdanningen hennes var til å begynne med, men etter at hun begynte å jobbe har hun innsett hvor viktig utdanningen har vært for hvordan hun gjør jobben sin i dag. 

- Det har vært ekstremt relevant. Jeg mener jeg har fått drømmejobben på grunn av min utdanning fra UiO. Jeg ser nå hvordan oppgaver og prosjekter, praksiserfaring og veiledning på masteroppgaven min sammenfaller med hva jeg jobber med i dag.

Aldri tenk at du er utlært

- Stol på deg selv og din egen kunnskap, men aldri tro at du er utlært. Alltid vær villig til å lære mer. 

Haley trekker også frem at i stedet for å godta at "sånn er det" er det viktig å stille kritiske spørsmål når det passer seg, men alltid på en hensynsfull måte. 

De gode samtalene

Haley tenker tilbake på studietiden sin med glede og husker alle de gode samtalene hun hadde i kollokviegrupper. 

- Faglige diskusjoner med kollokviegruppen hvor vi gikk inn på betydningen av stoffet var gull verdt. De øyeblikkene hvor du forstår sammenhenger, og problemstillingen vi prater om bare "makes sense"! De samtalene har hjulpet meg mye i jobben min. 

 

Publisert 16. sep. 2020 08:43 - Sist endret 10. mars 2021 14:50