Utdanningsledelse (master - erfaringsbasert)

Er du leder, mellomleder, lærer eller veileder? Arbeider du med utdanning? Da er Masterprogrammet i Utdanningsledelse ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS) noe for deg.

Studiestart januar 2023, søknadsfrist var 15. september.

Hva kan du jobbe med?

 • harald-rutle_16x9
  Jeg har fått ”knagger” til å henge beslutningene mine på

  Harald Rutle, nå rektor på Forsvarets høgskole og tidligere administrasjons- og studieleder ved Lørenskog videregående skole. Han har bred arbeidserfaring og har blant annet jobbet innenfor barnevern, psykiatri, politiet, Forsvaret og som selvstendig næringsdrivende i tillegg til flere år som lærer.

 • anne-marit-braten_16x9
  Studiet tar opp temaer som er relevant for min hverdag

  forteller Anne Marit Bråten om masterprogrammet i Utdanningsledelse. Hun jobber som inspektør på Kirkeby skole. – I min nåværende jobb er jeg inspektør ved en større skole hvor jeg har ansvaret for 1. – 4. trinn, både elever og personale. I tillegg er jeg del av lederteamet.

 • Bildet kan inneholde: sky, bygning, himmel, fotografi, anlegg.
  - Matnyttig og morsomt

  Trond Lien, nå divisjonsdirektør hos utdanningsetaten i Oslo kommune. Trond har jobbet i skoleverket siden 1989, og er opprinnelig utdannet siviløkonom. Han har tatt emne 1 og 2 innenfor masterstudiet i utdanningsledelse fordi dette er direkte relevant for jobben hans.