Reservere instrument

Finn instruments ledig time, fyll ut bookingskjema, og send det.

NB! For å reservere instrument, må man være knyttet i hvert fall ett prosjekt

1. Finn et (eller evt. flere) instrument som du vil bruke.
  2. Finn instrumentets ledig time, enten ved å klikke "+ Reservation" knapp, kalender, eller på "Timeline" (NB! "Timeline" på dashboard viser kun reservasjoner som er relevant til deg. Hvis du ikke har noe spesielle rolle innen BookitLab, så vises kun dine bookinger her, selv om "Show Only My Reservations" toggle er av)
  3. Fyll ut "Create reservation" skjema med;
    • ønsket start/end dato og tid,
    • et prosjekt som skal belastes (hvis du er knyttet flere),
    • eventuelt, klikk på "More options", velg andre ressurs, og fyll ut andre felter.
  4. Klikk "CALCULATE" knappen og sjekk kostnaden for reservasjonen.
  5. Klikk "CREATE" knappen til å sende reservasjonen.
    • Noen instrumenter krever godkjenning av reservasjon. I så tilfelle, må du vente til du får en bekreftelse.
    • Noen instrumenter har restriksjoner for reservasjon.
      • Hvis du får feilmelding "You do not have sufficient Reservation Permissions to place the reservation", betyr dette at instrumentet gir tilgang til kun begrenset brukere og at du ikke har tilgang til å reservere det. Ta kontakt til "core admin" for å be om tilgang.

En feilmelding i rød tekst rett under "Create Reservation".

• Noen instrumenter eller den hele "core"-en krever at man tar trening før man kan bruke dem. I så tilfelle, får du en beskjed ved forsøk av reservasjon. Noen treninger er gyldig i en begrenset periode og krever brukere til å ta oppfrisknings sesjon. Ta kontakt med "core admin" for mer informasjon hvis dette gjelder.
      • Det kan finnes andre restriksjoner blant annet, minst/maks reservasjons tid, nødvendig trening som må tas før bruk av instrumentet, senest/tidligst tidspunkt som instrumentet må reserveres. I så tilfelle må du justere slik at din reservasjon tilfredsstiller betingelsene.
  6. Når reservasjonen er vellykket, får du den på instrumentets "Timeline" samt på "Upcoming Schedule"
    • Klikker du på den reservasjonen på "Timeline" eller reservasjons nummeret på "Upcoming Schedule", får du se detaljer om den reservasjonen og evt. redigere eller avbestille reservasjonen.
    • Ulike kansellerings retningslinjer gjelder, og evt. må du betale hele eller en del av kostnaden ved avbestilling.
Publisert 22. des. 2021 14:00 - Sist endret 30. mars 2023 11:28