Opptak av forelesninger med bruk av Wolfvision Cynap

Wolfvision Cynap er et presentasjons- og samarbeidssystem. På UiO er Cynap enkelte steder tatt i bruk for opptak av forelesninger. 

Brukerveiledninger

Skal du ta opp en forelesning i Storsalen eller Misjonassalen på Jus, finner du veiledninger på nettsidene til det juridiske fakultet.

Lurer du på noe annet rundt bruk av opptaksløsningen, kontakter du lokal IT

Hva er Wolfvision Cynap, og kan jeg bruke det?

Wolfvision Cynap er et presentasjons- og samarbeidssystem. Det kan brukes til veldig mye, blant annet har Cynap mange funksjoner som kan brukes i "flipped classroom"-undervisning og til samarbeid. Foreløpig er det på UiO i hovedsak opptaksfunksjonen som er i bruk. Du kan se en rask presentasjon av Cynap på YouTube, eller du kan lese på Wolfvisions nettsted. Cynap installeres i et auditorium sammen med riktig kamera- og mikrofonutstyr, og når løsningen er satt opp, er den enkel å bruke for foreleser, men det krever en innsats i etterkant for å redigere videoen som blir tatt opp, og for å få lagt den ut riktig på emnesiden for forelesningensrekken.

Hvis du vil vite mer om hva som må til for å ta i bruk Cynap på din enhet, fra innkjøp til ekstrautstyr og ressurser til redigering og annet, kan du kontakte gruppe for sanntidstjenester på USIT

Systembeskrivelse og oppsettinformasjon

Er du lokal IT eller AV-ansvarlig, og skal klargjøre Cynap for bruk?

Publisert 11. mai 2017 13:36 - Sist endret 21. juni 2018 10:38