English version of this page

Oslo Pride 2017 – Fryktløs kunnskap

UiO deltar i år på Oslo Pride sammen med HiOA under parolen Fryktløs kunnskap. Kunnskap står sentralt i kampen mot fordommer og for menneskerettigheter. Like muligheter til å påvirke og delta i samfunnet uansett kjønnsidentitet, seksuell orientering og bakgrunn er viktige verdier for universitetet.

UiO på Oslo Pride

i dag juni
HumSam-biblioteket, Realfagsbiblioteket og Medisinsk bibliotek

Oslo Pride på Historisk museum: Skeivt uteliv

Historisk museum viser utstillingen Skeivt uteliv 23. juni - 27. august. Under Oslo Pride-uken går en rekke arrangementer knyttet til utstillingen av stabelen:

Hvor integrert oppleves det skeive perspektivet ved UiO?

Skeive perspektiver på UiO

Mange av UiOs forskningsmiljøer forsker på LHBTQ-tematikk, blant annet innen teologi, jus og tverrfaglige kjønnsstudier. UiO har også en rekke emner og studier med skeive perspektiver.

Til høsten arrangeres det skeiv seminarrekke ved UiO. Første seminar blir 19. september: Tvert om? Hvordan LHBT-rettigheter kan være beskyttet av religionsfriheten.

Har du spørsmål, innspill eller et ønske om å bidra?

Kontakt Hege Elisabeth Løvbak (e-post), Avdeling for personalstøtte, UiO.