Kommende 5 dager

i dag okt.
Tid og sted: 19. okt. 2018 12:15 - 12:45, Vestibylen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern

Som tittelen antyder, spiller trioen musikk fra hele verden. De har på den ene siden rendyrket og skapt en kammerversjon av brasiliansk Bossa Nova av J.C. Jobim og argentinsk tango av A. Piazzolla. På den andre siden spiller de europeisk klassisk musikk, Beatlesmelodier, filmmusikk og folkemusikk fra vår del av verden.

21 okt.
Tid og sted: 21. okt. 2018 18:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Kveldens konsert byr på Mozarts klaverkonsert nr. 12, A-dur, K. 414 med Kei Solvang som solist. Kjell Seim dirigerer.

For mer informasjon og billetter se Universitetets Symfoniorkesters hjemmeside

Flere kommende konserter

Tid og sted: 25. okt. 2018 19:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Med musikk av Monteverdi, Purcell, Händel, Lully og Bach er Oslo Earlys åpningskonsert en reise i barokkens operalitteratur med noen små avstikkere. Anders Jerker Dahlin er kveldens personifisering av en arketypisk tenorhelt.

For mer informasjon og billetter se Barrokkanernes hjemmeside

Tid og sted: 26. okt. 2018 12:15 - 12:45, Vestibylen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern

Wesendonck-Lieder er en sangsyklus bestående av fem sanger med tekster av Mathilde Wesendonck (1828–1902). Richard Wagner tonesatte Wesendoncks dikt i 1857 og 1858 og høyst sannsynlig hadde han et platonisk kjærlighetsforhold til Mathilde. Janne Berglund og Stefan Ibsen Zlatanos presenterer de usedvalig vakre sangene på Lunsj med kultur.

Tid og sted: 26. okt. 2018 18:18 - 19:30, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Kultur- og velferdsutvalget ved UiO inviterer til en spennende konsert i forbindelse med at det i år er 200 år siden Aasmund Olavsson Vinje ble født. Det blir kåseri ved Jon Haarberg og musikk spesialskrevet til jubileet.

Tid og sted: 31. okt. 2018 18:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Norges musikkhøgskole presenterer sin fulle bredde med en helaften i Aulaen. Musikkhøgskolen rommer sterke fagmiljøer innen klassisk, kirkemusikk, komposisjon, folkemusikk og jazz.

For mer informasjon og billetter se Norges musikkhøgskoles hjemmeside

Tid og sted: 2. nov. 2018 12:15 - 12:45, Vestibylen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern

Guro Kitterød, trombone og Astrid Bjelland på tverrfløyte har begge vunnet Ungdommens Musikkmestereskap, derfor spiller de på Lunsj med kultur. Det er en av premiene i konkurransen.