Museumsarrangementer

24 okt.
Danser omgitt av planter
Tid og sted: 24. okt. 2020 17:0017:45, Klimahuset, Naturhistorisk museum

Klimahuset presenterer Adventura botanica av Odd Johan Fritzøe. Danseforestillingen er inspirert av naturforskeren Charles Darwin, og passer for barn fra 6 år, hele familier og nysgjerrige voksne.

25 okt.
Bildet kan inneholde: himmel, sky, stemning, landskap.
Tid og sted: 25. okt. 2020 12:00, Vikingskipshuset

Bli med på en omvisning i det gamle vikingskipshuset og hør om planene for det nye.

Danser omgitt av planter
Tid og sted: 25. okt. 2020 17:0017:45, Klimahuset, Naturhistorisk museum

Flere kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: fotografi, svinge, skjønnhet, sitter, jeans.
Tid og sted: 28. okt. 2020 08:3009:30, Klimahuset, Naturhistorisk museum

Omstillingen av Norge handler ikke bare om å løse utfordringene i de aller største byene. Skal vi sikre at veksten i de mellomstore regionbyene ikke slår ut negativt for klima, innbyggere og næringsliv, må vi planlegge for at den blir bærekraftig.

Bildet kan inneholde: butikk, displayetui, utstillingsvindu, mote, bygning.
Tid og sted: 31. okt. 2020 10:0016:00, Historisk museum

Den siste lørdagen i måneden gir vi publikum gratis inngang på Historisk museum.

Bildet viser en detalj fra et dekorert alter for de dødes dag. Sentralt i bildet er en flott hodeskalle besatt med glassperler i mange farger, selve kjernen er laget av ispopor og skallen er dekorert av kunstnere fra huichol-folk en urfolksgruppe Mexico
Tid og sted: 1. nov. 2020 12:0016:00, Historisk museum

Velkommen til en varm feiring av De dødes dag for barn og voksne i alle aldre!

Bildet kan inneholde: bryst, skulptur, hode, panne, hake.
Tid og sted: 15. nov. 2020 13:00, Historisk museum

Hvordan så den legendariske egyptiske dronningen egentlig ut?

Bildet kan inneholde: mennesker, tekst, font, publikum, produkt.
Tid og sted: 22. nov. 2020 13:00, Historisk museum

Bli med på en høytlesning av et spennende utvalg av historier fra faraoenes Egypt.