Museumsarrangementer

Kommende 5 dager

25 jan.
Bildet kan inneholde: produkt, av, glass, rom.
Tid og sted: 25. jan. 2020, Historisk museum

Den siste lørdagen i måneden gir vi publikum gratis inngang på Historisk museum.

26 jan.
Illustrasjon for foredragsserien Forskere forteller med bilde av oppdageren Carl Lumholtz
Tid og sted: 26. jan. 2020 13:0014:00, Colletts hus (Zoologisk museum)

Carl Lumholtz er en av våre store oppdagere og dro på samlingsekspedisjoner i ørkener og jungler under fjerne himmelstrøk. Bli kjent med en av de mer ukjente norske oppdagerne og hva han samlet til museet på sin ekspedisjon til Australia på slutten av 1800-tallet.

Flere kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: begivenhet, ungdom, opptreden, barn, tilpasning.
Tid og sted: 2. feb. 2020 11:3015:00, Historisk museum

Hva betyr Sàpmi? Hvordan lever samiske folk i dag? Opplev fortellerteater for barn med Den samiske gullkilden, lær lassokasting av en dyktig reingjeter og prøv samiske sko med sennagress.

Tid og sted: 4. feb. 2020 08:3009:30, Tøyen Hovedgård

Klimahuset ved Naturhistorisk museum inviterer til frokostmøte i serien Kaffe & Klima, hvor vi i vår byr på spennende foredrag om aktuelle klimaspørsmål. Først ut er biologiprofessor Dag O. Hessen.

vannliljeblader, vann, blader
Tid og sted: 5. feb. 2020 12:0012:45, Oppmøte foran Lids hus

Bli med på lunsjomvisning i veksthus i Botanisk hage.

Bildet kan inneholde: eyewear, briller.
Tid og sted: 12. feb. 2020 12:00, Historisk museum

VÍKINGR-utstillingen lar vi et utvalg av enestående gjenstander fra verdens største vikingsamling fortelle historien om denne sagnomsuste perioden i Norge. Bli med vår dyktige formidler på en omvisning i utstillingen.

jaguar, mørkt, skog, himmel
Tid og sted: 13. feb. 2020 18:0021:00, Colletts hus (Zoologisk museum) - inngang ved porten i Sars' gate

Hva skjer når lysene slukkes og nattdyra våkner til liv på museet? Opplev utstillingene våre på en helt ny måte! Billetter kjøpes hos Ticketmaster (begrenset antall plasser).