Museumsarrangementer

Kommende 5 dager

21 okt.
Bildet kan inneholde: fugl, kolibri, pollinator, virveldyr, organisme.
Tid og sted: 21. okt. 2021 11:0016:00, Naturhistorisk museum

Det er gratis inngang til Naturhistorisk museum på torsdager (unntatt i skolens sommerferie og på helligdager).

Vi har utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Velkommen!

Bildet kan inneholde: servise, kaffe kopp, drikkevarer, servise, kjøkkenredskap.
Tid og sted: 21. okt. 2021 19:0021:00, Klimahuset

Været blir varmere, villere og våtere. Hva har det å si for produksjonen av de mest populære drikkene våre? Blir kaffen og ølen dyrere? Vil vi i fremtiden drikke vin fra Hardangerfjorden?

23 okt.
Bildet kan inneholde: hode, glass, bilbelysning, kunst, mønster.
Tid og sted: 23. okt. 2021 12:00, Historisk museum

Historisk museum inviterer til omvisning i den nye utstillingen Fabelaktige dyr - fra jernalder og vikingtid

Flere kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: produkt, menneskelig, verden, organisme, lilla.
Tid og sted: 24. okt. 2021 11:0015:00, Historisk museum

Utforsk kultur og historie med oss!

Bildet kan inneholde: yttertøy, mote, oransje, sosial gruppe, tilpasning.
Tid og sted: 27. okt. 2021 14:3015:15, Klimahuset

Hva mener elevene om undervisningstilbudet i bærekraft? Tre elever kommer for å dele sine tanker med Utdanningsforbundets leder Steffen Handal. Seminarserien Bærekraft på timeplanen er for alle som jobber med eller er interessert i utdanning for bærekraftig utvikling.

Bildet kan inneholde: fugl, kolibri, pollinator, virveldyr, organisme.
Tid og sted: 28. okt. 2021 11:0016:00, Naturhistorisk museum

Vi har utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Velkommen!

Bildet kan inneholde: organisme, gjøre, plakat, tre, kunst.
Tid og sted: 28. okt. 2021 18:0019:30, Historisk museum

For første gang på over 70 år kommer nå en ny norsk innføringsbok om Det gamle Egypt. Hør myntekspert Svein Harald Gullbekk, professor ved museets arkeologiske seksjon, i samtale med bokens forfatter, egyptologen Anders Bettum.

Tid og sted: 30. okt. 2021 10:0017:00, Historisk museum

Denne siste lørdagen i oktober tilbyr vi publikum gratis inngang til Historisk museum.