Skru av fjerning av linjeskift i Outlook

Mange opplever at Outlook fjerner det den kaller 'unødvendige linjeskift'; og er ikke enige i at de er unødvendige. Du kan da slå funksjonen av.

Her finner du innstillingen

Velg menyen File og i denne velger du options.

I vinduet som nå kommer opp velger du Mail i menyen til venstre.

Bla nedover til du kommer til Message Format.

For å slå av funksjonaliteten haker du bort haken i boksen Remove extra line breaks in plain text messages.

options-vindu: Remove extra line breaks in plain text messages

Søk i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 25. okt. 2021 08:48