Problemløsing i Outlook

Noen av de vanligste problemene i Outlook finner du løsningen på her.

En e-post jeg har fått ser skikkelig rar ut

Det er mulig at e-posten er sendt som HTML. Les om hvordan man viser en e-post som HTML.

En e-post jeg har fått vises uten bilder

Les om hvordan du viser bilder i en e-post

Jeg har byttet passord og kommer ikke inn i Outlook

Les om hvordan du går fram for å oppgi nytt passord på riktig måte.

E-post jeg sender, blir ikke sendt

Noen ganger kan det hende at e-post du sender, ikke blir sendt, men legger seg i Outbox. Les mer om dette.

Jeg finner ikke hvilken mappe en e-post ligger i

Les om hvordan finne ut hvor man har lagt en e-post med kjent innhold.

E-post blir ikke tatt i mot eller sendt

Bruk av makroer i vedlegg kan stoppe e-posten.

macOS: Outlook mangler Teams-møte knapp

Les om hvordan du får opp Teams-møteknappen i Outlook om du bruker Mac.

Søk i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 5. jan. 2022 13:04