Oslo – europeisk miljøhovedstad 2019

Europakommisjonen har utnevnt Oslo til europeisk miljøhovedstad for 2019. Universitetet i Oslo er med som samarbeidspartner, og skal bidra med kunnskap, arrangementer og engasjement. Følg med her for oversikt over alle UiO-aktiviteter i løpet av året.

Arrangementer i regi av UiO

14 feb.
18:00, Botanisk hage

Vi inviterer Oslos befolkning til lysvandring i Botanisk hage. På vandringen blir det glimt av livsvitenskap i tillegg til vakre isskulpturer.

22 mai
09:00, BI, Nydalen

Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI og Institutt for energiteknikk spør hvordan nordiske byer kan lykkes med det grønne skiftet.

22 aug.

Lanseringskonferanse for Oslo bystudio, et sted der studenter og forskere sammen skal løse utfordringer i Oslo by.

03 sep.
Forskningsparken

Studentene ved UiO inviterer til feiring av kunnskap og forskning som våpen i kampen for et bedre miljø og klima.

04 sep.
Forskningsparken