Siste beskjeder

Publisert 20. okt. 2021 12:32

Neste onsdag drar 2020-kullet på programseminar på Sundvolden. Oppmøte 08.30 for de som tar buss. Vi er tilbake på Blindern mellom 15 og 16.

Oppmøte onsdag er utenfor hovedinngangen til Fysikkbygningen. På nordsiden.

Foreløpig program for oppholdet finner dere her.

Publisert 5. okt. 2021 12:19

Trenger du en tur ut? Se et annet menneske? Luft i ansiktet, blod i beina og en liten samtale? Hvis du vil ha en luftetur, har vi et tilbud om gågrupper onsdager fremover i vinter for MN-studenter. 

Publisert 1. okt. 2021 14:56

Etter et spesielt år med pandemi ser vi at samhold og felleskap er viktig for studenter og ansatte på UiO. Verdensdagen for psykisk helse er 10.oktober og i den anledning ønsker UiO å markere dagen med en hel uke. Gjennom uken kan du delta på gratis foredrag som er åpne for alle, lokale aktiviteter og "stands" forskjellige steder på campus.

Se arrangementene og les mer om Verdensuken for psykisk helse på UiO

Publisert 29. sep. 2021 14:51

UiO-studenter har blitt invitert på spennendende tokt med Statsraad Lemkuhl i regi av Universitetet i Bergen fra mai til august 2022!

Som en del av FN's havsatsningstiår skal Statsraad Lehmkuhl på en 18 måneders jordomseiling "One Ocean Expedition" fra september 2021 til april 2023 og toktet er en offisiell del av FNs havsatsingstiår. Sammen med norske og internasjonale partnerinstitusjoner skal Statsraad Lehmkuhl brukes som forskningsskip, som læringsarena for studenter og som møteplass fundert på kunnskap fra forskning og utdanning. 

Publisert 28. sep. 2021 17:01

Vil du lære å sette ord på hva du har av kompetanse og få tips om hvordan du kan få deg relevante erfaringer som student? 

Studenter med opptak til et bachelorprogram inviteres til å delta på eget kurs med Karrieresenteret ved UiO. Du får du vite hva slags jobber du kan få med utdannelsen din og hvordan du selv kan påvirke dine jobbmuligheter. 

Det settes opp to like og digitale kurs denne høsten 19. og 20. oktober. Du velger selv hvilket du ønsker å gå på.

Les mer og meld deg på.

Publisert 27. sep. 2021 10:40

Presentasjonen fra kurs om hvordan du bør strukturere obligen din.

Publisert 24. sep. 2021 15:20

Fakultetet vil på onsdag informere om mulighetene for utveksling til Universitetssenteret på Svalbard, UNIS.

En student fra instituttet kommer på møtet for å fortelle om sine opplevelser fra i våres.

Fristen for å søke er 15. oktober.

Les mer om møtet her.

Publisert 4. mars 2021 10:14

Dra på utveksling til verdens nordligste studiested, 78° nord! Som realfagstudent på UiO kan du ta emner ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) som del av graden din. 

Du kan tilbringe alt fra noen uker til et helt semester ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS), som tilbyr et stort antall ulike emner på bachelor, master og PhD-nivå innen arktisk biologi, arktisk geologi, arktisk geofysikk og arktisk teknologi. Du møter et internasjonalt studiemiljø, og du samarbeider med forskere som er eksperter på arktiske fagområder.

Les ...

Publisert 12. feb. 2021 17:40

Se arrangementssiden.

Alle studenter ved instituttet har blitt invitert per epost. Hvis du ønsker en invitasjon, gi oss beskjed.