Siste beskjeder

Publisert 18. nov. 2022 15:29

På torsdag ble det avholdt et seminar om studieteknikk før eksamen. De som ikke fikk deltatt kan se presentasjonene som ble holdt:

Presentasjoner fra seminaret

Tar du FYS1100 så tipser vi om eksamensverkstedet på torsdag.

Publisert 8. nov. 2022 13:52

Hei andre- og tredjeårsstudenter på fysikk og astronomi

Grafikk som oppfordrer til å gi tilbakemelding til Studiebarometeret

Deres tilbakemeldinger kan bidra til å gjøre FA-programmet enda bedre!

Delta ved å scanne QR-koden ovenfor, klikk deg inn på nettsiden eller svar direkte via lenke tilsendt på e-post eller SMS.

Alle tilbakemeldinger er også med i en konkurranse med de andre programmene på MN om å vinne en pizza-kveld for ditt program. Det er premier til bachelorprogrammet og masterprogrammet med høyest svarprosent på MN, i tillegg til en egen klasse for programmer med mer enn 80 respondenter.

Undersøkelsen stenger 21. november, og all informasjon vil bli behandlet konfidensielt.

Publisert 3. nov. 2022 11:11

Følgende beskjed gjelder studenter i 1. og 2. år på bachelor i Fysikk og astronomi. 

Er du student i 2022-kullet og ønsker å følge studieretning "Fluidmekanikk" så må denne velges innen 15. november. Studenter som ønsker studieretning astronomi eller fysikk i dette kullet kan velge retning nå, men de må ikke.

Er du student i 2021-kullet må du likeledes velge mellom astronomi og fysikk innen samme dato.

Studenter som ikke velger studieretning blir forhåndsplassert til emner for våren 2023 som om de tilhører studieretning fysikk. Merk at vi ikke kan forhåndsplassere studenter til Exphil.

Presentasjoner fra informasjonsmøte om valg av studieretninger:

- Astrofysikk

- Fluidmekanikk

- ...

Publisert 20. okt. 2022 10:48

Norsk romsenter arrangerer infomøte i Origo.

Torsdag 3. november snakker Norsk romsenter om en rombransje i utvikling, og behovet for ny arbeidskraft. Norske studenter kan få en fot innenfor rombransjen gjennom kurs, sommerskoler, internships og trainee-stillinger. Norsk Romsenter gir deg en rask oversikt over mulighetene som finnes i Norge og utlandet.

Publisert 8. juni 2022 12:05

Fra 20. juni kl. 09 må du bruke tofaktorautentisering (sikker pålogging) for Microsoft 365 (Word, OneDrive, Teams, mm) og Feide (Canvas, Mine Studier, mm) på UiO. Du må fra da av bekrefte påloggingen din med mobiltelefon.

Du bør allerede nå gjøre klar for tofaktorautentisering, men du vil ikke bli avkrevd tofaktorautentisering før første innlogging etter 20. juni kl. 09.00.

Les mer om tofaktorautentisering ved UiO på https://uio.no/tofaktor, og se flere veiledninger på samme sted. Det kan komme tofaktorautentisering på flere tjenester senere.

 

For MS365-programmer får du et pushvarsel på mo...

Publisert 21. apr. 2022 14:08

Gjennom universitetsalliansen Circle U. som UiO er med i tilbys det gratis sommerskoler i Paris, Oslo og Berlin innen global helse, demokrati og klima. Søknadsfristen er 29. april 2022 for alle de fem sommerskolene.

Rethinking Global Health

Hvor: Université Paris Cité
Når: 4.–8. juli
Hvem: Ph.d.-studenter og unge forskere.
Kostnad: Gratis
Søknadsfrist: 29. april

...