Pedagogikk (bachelor)

Vil du være med å forme fremtidens kunnskapssamfunn? Pedagogikk er vitenskapen om hvordan vi lærer og tilegner oss kunnskap - i arbeidsliv og organisasjoner, om barn og unges utvikling og oppvekst, om den digitale teknologiens muligheter og utfordringer, og om menneskets rolle i en tid med store samfunnsutfordringer. Pedagogikk passer for deg som er interessert i læring hos barn, unge og voksne, og i utdanning og arbeidsliv. Du får mulighet til å spesialisere deg i tema som du er interessert i.

Hva kan du jobbe med?

 

  • Bildet kan inneholde: smil, dagtid, fotografi, hvit, ballong. Hjelper barn som faller utenfor

    Camilla Martinsen fullførte Bachelor i pedagogikk, fordypning i barn, ungdom og foreldre i risiko, våren 2020. Nå jobber hun som støttepedagog i Pedagogisk fagteam bydel Frogner.

  • Bildet kan inneholde: himmel, sky, smil, erme, highland. Prosjektkoordinator og masterstudent

    Murtaaz Butt fullførte Bachelor i pedagogikk, fordypning i kompetanseutvikling, arbeidsliv og teknologi, våren 2020. I dag er han masterstudent og prosjektkoordinator hos Briga AS.

  • Bildet kan inneholde: mikrofon, mikrofon, hake, offentlig adresse system, blå. Mange små og store aha-øyeblikk

    Eirik Rise fullførte Bachelor i pedagogikk, fordypning i kompetanseutvikling, arbeidsliv og teknologi, våren 2020. I dag er han kampanjerådgiver og koordinator i Stopp hatprat, samtidig som han studerer master i pedagogikk.

Fakta om programmet
Studiepoeng:180
Studiet varer:3 år

Kontakt oss

Har du spørsmål om programmet?