Dette programmet er erstattet av Religionsvitenskap (bachelor) og Kulturhistorie (bachelor).

Siste beskjeder

Publisert 20. apr. 2018 09:50

Det blir Åpent hus i Silurveien mandag 23. april kl. 10 - 14 for alle studenter og ansatte som vil gjøre seg kjent med lokalene før eksamen.

Les mer her!

Publisert 12. mars 2018 08:58

Studenter på religionsvitenskap

Kommende fredag, 16. mars blir det holdt  følgende foredrag: The Epic of Gilgamesh: Recovering the Masterpiece of Babylonian Poetry i Aud. 5 i Eilert Sundts hus kl 12:15-14

Foredragsholder er Andrew George.

Les mer om foredraget!

Vel møtt!

 

Publisert 2. mars 2018 10:39

I perioden 23. juni - 3. august går Den internasjonale sommerskole (ISS) ved UiO av stabelen. Sommerskolen samler årlig nærmere 600 studenter fra hele verden til seks intensive uker med både studier og sosialisering.

 

ISS ønsker å gi flere UiO-studenter muligheten til å oppleve dette unike internasjonale læringsmiljøet. Som en prøveordning er det derfor i år etablert et begrenset antall stipender for programstudenter i et utvalg av studieprogrammer ved UiO.

 

Dersom du er interessert i å oppleve Sommerskolen og samtidig opparbeide deg studiepoeng om sommeren, kan du søke om stipend!

 

Du kan velge mellom 15 emner på bachelor- og masternivå. Merk at all undervisning foregår på engelsk. Det er en forutsetning...

Publisert 24. nov. 2017 10:11

Vi i fagutvalget ønsker å invitere alle studenter på religionshistorie v/UiO til årets julebord 7.desember! Vi fortsetter fjorårets suksess, og håper du har lyst til å bli med på feiringen :)

Vi stiller med middag, snacks og god stemning, og dere tar selv med det dere ønsker å drikke utover kvelden! Dette er en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre studenter, så vi håper du vil sette av datoen og ta en velfortjent pause fra eksamenslesingen!

Arrangementet vil bli holdt i lokalene til Norges Kristelige Studentforbund. For å melde dere på må en egenandel på 50kr betales innen 1.desember (via vipps eller kontonummer).

Vipps til tlf.nr: 970 94 321

ELLER

Kontonummer: 6320 11 38045

NB! Har du ikke vipps og betaler via kontonummer, MÅ du sende en melding til vår økonomiansvarlig, Erlend Dean Unhammer, slik at vi kan registrere navnet ditt! :)

Link til facebookarrangement:...

Publisert 25. okt. 2017 09:32

Har du lyst til å være med og influere din og andre medstudenters hverdag? I november er det igjen tid for å velge nye studentrepresentanter til instituttstyret ved IKOS. Vi i valgstyret oppfordrer herved studenter ved IKOS til å melde sitt kandidatur til instituttets øverste styringsorgan. Det skal velges to faste representanter og to vararepresentanter for 2018. Styret er instituttets øverste styringsorgan, og studentene har gjennom sine representanter en viktig stemme og innflytelse i de beslutninger som tas. Se instituttstyrets nettsider: http://www.hf.uio.no/ikos/om/organisasjon/styret/

Som styrerepresentant vil  få med deg mange nyttige erfaringer og interessante utfordringer, som er vel verdt å ta med seg ut i...