Køstatistikk med Charts

Ved bruk av Charts funksjonen i RT søk kan man enkelt lage statistikk og grafer ut i fra forskjellige saksegenskaper.

grafer over antall saker per HF-enhet

Eksempel på Charts funksjonen

For å hente ut nyttig statistikk og lage grafer over saker i en RT kø kan vi bruk Charts funksjonen.hvor Charts knappen ligger

Denne funksjonen finner vi ved å lage eller gjøre et søk så trykke på Charts.

Du vil videre få opp flere innstillinger over hvordan og hva slags graf du skal generere.

Bildet kan inneholde: rektangel, font, parallell, skjermdump, antall.Med Group by så kan man velge hva slags egenskap man skal aggregere på, som f.eks status, kø, eier, osv. Her velger jeg å aggregere på Houston-tema som er et egendefinert datafelt (CustomField).

Som gir dette resultatet:

Videre så kan man også benytte seg av Calculate for å velge hva slags målbar egenskap vi skal måle (y-akse). Her velger jeg å aggregere på Hastegrad (Group by) og regne ut (Calculate) hvor lenge saken tok i gjennomsnitt fra start til slutt (Created to Resolved).

Bildet kan inneholde: rektangel, skråningen, font, parallell, sirkel.Picture delen av Charts er hvor du velger hva slags visualisering du vil ha (type graf)

Du kan også lagre Charts i Saved Charts seksjonen, likt som man lagrer forskjellige søk.

Emneord: Charts, RT, Statistikk
Publisert 16. juni 2022 14:55 - Sist endret 16. juni 2022 14:59