Programmer

Publisert 13. mai 2019 13:08

Dette dokumentet beskriver hva som er tillatt å legge inn og bruke av eksterne yum-repositories på Linux-maskiner ved UiO.

Publisert 12. des. 2017 16:46

Diverse vitenskapelige programmer distribueres via en UiO-spesifikk mekanisme som vi kaller app-sync. Dette er en enkel løsning som baseres på rsync.

Publisert 1. aug. 2014 16:06

MATLAB® er en kraftig matematikk-, fysikk- og statistikkapplikasjon, blant annet. Programmet er mye brukt på UiO til vitenskapelige beregninger og til undervisningsøyemed. MATLAB® er lisensbelagt programvare, dvs. at UiO kjøper et visst antall lisenser som kan brukes samtidig på UiO. MATLAB® og Simulink® er tilgjengelig via app-sync som matlab.

Publisert 28. juli 2014 11:46

Java-pakkene på RHEL og Fedora er laget slik at man kan ha flere installert samtidig, og velge hvilken man ønsker skal være standard på maskinen.

Publisert 3. okt. 2012 13:58

Intel-kompilatorene er lisensbelagt programvare, dvs. at UiO kjøper et visst antall lisenser som kan brukes samtidig på UiO. Intel-kompilatorene er tilgjengelig via app-sync som intel.

Publisert 3. okt. 2012 13:56

Maple™ er et program som hovedsakelig brukes til symbolsk matematikk. Programmet er mye brukt på UiO til vitenskapelige beregninger og til undervisningsøyemed. Maple™ er lisensbelagt programvare, dvs. at UiO kjøper et visst antall lisenser som kan brukes samtidig på UiO. Maple™ er tilgjengelig via app-sync som maple.

Publisert 29. feb. 2012 14:02