Installere på kontor-PC eller UiO-eid bærbar PC

Når du skal installere programvare på kontor-PCen din på UiO eller en UiO-eid bærbar maskin, bruker du Software Center. Du trenger ikke å tilkalle lokal IT eller være administrator på maskinen.

Slik installerer du programmer fra Software Center

1. Start Software Center, enten ved å søke den opp i startmenyen eller med denne direktelenken.
  2. I Software Center finner du programmer som blir sentralt vedlikeholdt av UiO.
  3. Du kan søke etter titler eller emneord øverst til høyre.
  4. Klikk deg inn på et program for å få Install-knappen.
  5. Når installasjonen er ferdig kan du finne programmet i startmenyen.
Publisert 1. apr. 2019 13:02 - Sist endret 7. mai 2019 14:18