Installere Windows-programvare fra Winprog

Bruk Winprog når du skal installere programvare til din private PC som ikke driftes av UiO.

Du kan installere fra Winprog kun hvis du ikke kan benytte Software Center. Skal du installere programvare på en kontor-PC eller en UiO-eid bærbar PC, gjør du det fra Software Center. For å installere fra Software Center trenger du ikke å være administrator på maskinen. Les mer om Software Center.

SIik installerer du Windows-programmer fra Winprog:

1. Åpne en nettleser, og gå til winprog.uio.no.

2. Klikk på progammet du vil installere, og følg instruksjonene på siden du kommer til.

Tilgangen til de ulike programmene styres av filgrupper, spesielt lisensierte programmer. Om du trenger tilgang til et program som ikke er i din visning av Winprog, kontakter du IT-support

Publisert 1. apr. 2019 13:02 - Sist endret 12. des. 2022 13:27